GEEK GIRL?!

Dette kommer til at lyde som en af de annoncer i lokalsprøjten, hvor en eller anden med toupé er gået forbi en kaffebar, hvor han så  en kvinde i hvide sko drikke kaffe og hun så da bare for lexi ud, så skal vi ikke mødes?

Men altså, jeg stødte på denne blog forleden – via en kommentar på min egen blog. Og nu kan jeg ondtelyneme ikke finde den igen og er ved at blive helt spasser over det.

Jeg leder efter en blog, der hedder noget hen ad: THE RETURN OF GEEK GIRL. Det var en blog fyldt med nørdede ting til nettet, beskrevet på en ikke nørdet måde. Og jeg blev da bare overhovedet ikke færdig med den blog!

Jaaaaa, selvfølgelig har jeg prøvet at google. Men google er altid et røvhul, når der er mig, der sidder bag skærmen. Så kommer det rigtige ALDRIG frem. Ja, du synes måske det lyder mærkeligt, men det passer. Jeg ringer ret ofte til andre for at få dem til at google præcis det samme ord som mig – og så finder de det, jeg leder efter. For eksempel ringer jeg gerne til min eks, som er en helt formidabel googler. Han kan finde ALT. For eksempel også vej til færgen, når man er faret vild i Stockholm og man skal være der om syv minutter og Allan er ved at være ret rasende over, at vi (jeg) har fucket op ved bare at forestille mig, at Allan jo kan finde vej til alt. Sådan ud af det blå. Det kunne han så sjovt nok ikke, og det ville jo måske nok også have hjulpet hvis jeg havde taget adressen på færgestedet med. Eller det ville det ikke, for jeg havde heller ikke taget noget kort med. … Så tror I det hjalp på Smukke Allanhumøret, jeg ringede til min eks for at få ham til at google kort og hjælpe os hen til færgen? Think nooooooooooooooot! Men vi kom frem med eksens hjælp. Til tiden. Som jo er det vigtigste. Smiley smiley.

Tilbage til emnet: Kender du bloggen, eller ejer du bloggen, vil du så ikke være sød at give mig linket? Det var en sen nattetime jeg rodede rundt derinde på min iPhone og mente ikke jeg behøvede bookmarke den, for den kunne jeg da sagtens finde igen. Det viste sig så at være lige så vanskeligt som at finde færger i Stockholm.

TAK for link til alle jer der fandt det til mig. Jeg ledte efter:

http://geekgirlrevival.blogspot.com/

15 responses to “GEEK GIRL?!

 1. Jeg er en ret god googler, men det ville hjælpe hvis du kunne nævne et emne du læste om?

 2. ej så var der allerede en der kom med den, troede jeg var hurtig. Pis

 3. maria louise falck
 4. Hvordan gør I det, hvordan gør I det?!
  1000 tak til både Maria og Nannabanana, som ramte plet.
  Så skal der geekes.

 5. Tror det er hende her:
  http://geekgirlrevival.blogspot.com/

  Fandt hendes seje blog, da hun læste med hos mig og smed sit link. Dejligt!

 6. Åh crap – jeg var for langsom til at få posted kan jeg se. Men så er linket da delt igen

 7. Jeg lærte for nylig, at det med at være god ti (og heldig med) l at google også kaldes at have google fu.
  Min google fu er heldigvis stærk 🙂

  (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=google-fu)

 8. Sorry! Har været lukket inde i møde hele dagen i dag så har slet ikke haft tid til at læse andres blogs. Ellers var jeg naturligvis straks halset til for at hjælpe. Jeg kan afsløre, at de mest seje nørde-kvinde-blog-navne var taget så det blev GeekGirlRevival.blogspot – og jeg havde faktisk også selv lidt problemer med at genfinde bloggen i starten (lidt utjekket som nørd-blogger måske)

  Og hvor er jeg glad for at høre, at du synes godt om bloggen!

 9. Katrine Granholm

  Når nu vi er midt i alt nørderiet – så er det her en EPISK side for nørder
  http://www.thinkgeek.com/

 10. Den har jeg ikke set før, men kommer helt sikkert i mine bogmærker! Godt at finde en fellow geek-girl 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s