Skyld med skyld med Allan på

Ahrg, I må da ikke begynde at snakke om, at jeg skylder jer et indlæg fra Smukke Allan, som I stemte om engang. Sgu da i hvert fald ikke, når jeg gør et så ihærdigt forsøg på at feje det under gulvtæppet!

I kan dog hygge jer med tanken om, at det er en fast del af min dårlige samvittighed. Sammen med den Austerbog jeg skal sende til Malene. Jamen nogle ting er bare så svære at få gjort! (ved godt det er Allan der skal skrive det, men det er mig der skal insistere. Jo).

Mens vi venter på det sker, kan I alligevel høre Allans røst her på bloggen. Han har nemlig helt pludselig skrevet et svar til Rasmus. Ja, helt uden at spørge mig om lov, har han givet sin version af den samtale jeg gengav i går. Pffff, jeg kan da ikke høre forskel, overhovedet. Næsten. Kan I?

8 responses to “Skyld med skyld med Allan på

 1. Hahaha.. Det er så skønt! Og det er så typisk.

  Der findes ingen sandhed – kun forskellige opfattelser 🙂

 2. Jamen hey, det står jo i alle de kloge bøger, at det er kvinder, der konstant søger anerkendelse! Mænd kan man bare sige “Mmm”, “Ja” og “Virkelig?” til med jævne mellemrum. Så opdager de ikke engang, at man blogger imens. 🙂

 3. Altså, enten er jeg bare dum, eller også Kan jeg ikke se den store forskel på det du har skrevet, og det Allan har skrevet. Men der er lige en væsentlig forskel. Som det nok ikke har været Allans mening at skrive men enhver ved da at man ikke skal snakke til en kvinde der er i gang med med at skrive et indlæg? Det ville svare til på nuværende tidspunkt at stå foran superheltemor med sukker og spørge om hun vil smage, man gør det bare ikke.

 4. Nåååårh… du har en mand der leger undervandslykkehjul og kalder dig sin kvinde (sidstnævnte endda på skrift, så det ikke forsvinder i mumlen). Det er sgu da fint!!

 5. Når først en blog bliver kapret af manden i forholdet, så har man da den ultimative underholdning! Glæder mig til næste gang han helt spontant springer ind på bloggen og genfortæller Marens historier fra hans synsvinkel. Måske skal vi have ungerne igang også?

 6. Altså, se her:

  ALLAN ala Maren: … der var også poster nede i vandet og skrumpfjlæ mumlemumlefdslaædi snydjyk mjndslki.

  ALLAN ala Smukke Allan (han ER smuk, har set ham på arbejdet): … der var også poster nede i vandet som vi skulle svømme til, huske bogstavet, svømme videre til næste og til sidst danne et ord, jeg var faktisk den første igennem adventure svømning!!

  Lige meget stavning, udtryk m.m., så Maren, jeg forstår langt bedre din udgave! Der er et eller andet i min hjerne der blokerer for sådan rigtig at forstå Smukke Allans udgave, beklager ;-D

  Knus fra Stine landskabsarkitekt der savner dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s