Stadig morsomt

Jeg griner stadig af denne kommentar, som jeg fik her på bloggen for et par uger siden.

HELLE skrev:

“Din søster/ankel-historie fik mig til at tænke på en episode fra mine teenage-år, hvor jeg en aften er på vej i byen og er usikker og tvivlende på det outfit, jeg er kommet i. Desværre er der ikke andre hjemme, jeg kan spørge, end min tre år yngre og megapisseirriterende lillebror, men da jeg er desperat efter en eller anden for anerkendelse, bider jeg al skam i mig og opsøger ham på sit værelse, hvor han ligger og læser tegneserier.Mig: Hey, brormand, kan du ikke lige sige, hvordan du synes jeg ser ud i det her tøj?” Jeg drejer rundt og poserer lidt for den ca.12-årige tegneserielæser, som kigger nonchalant op fra sit blad og siger disse ord, som siden har stået mejslet i min hukommelse: “For stor røv og for små patter”, og så læser han videre…”

5 responses to “Stadig morsomt

 1. Jeg grinte også højlydt over den kommentar! Det er bare så lillebror-agtigt! Min storesøster derimod, drillede, sammen med sin veninde, mig, da jeg var omkring 10 og netop var begyndt at have antydningen af bryster, hvilket gjorde mig temmelig usikker. Hver gang jeg gik forbi dem, råbte de: wiit wiiiu – big boobies! Jeg græd over det pg ville IKKE have de der “boobies”… Der endte heldigvis med at være hybris indblandet i den sag… Som voksne er hun en a-skål og jeg en f! Who’s laughing now? (selvom vi nok begge var blevet gladere for at have delt i porten!)

 2. Årh mand, søskende er nådesløse!

 3. Min søster (på 12) sagde ud af det blå for et par uger siden til mig: “Du har sgu da egentligt en ret lille røv i forhold til hvor fed du er.”
  Armen tak siger jeg bare 😀

  Pissesøskende. Indimellem drømmer man om at være enebarn :p

 4. Jeg mindes stadig med ærgelse da jeg på vej ud af døren i min gymnasietid, formentlig rimelig godt mejet ud, møder min bror som giver mig følgende flatterende kommentar: ” Du ligner en pose dej!”..

 5. Tusind tak Maren. Det var virkelig dejligt lige at få slynget den i hovedet igen. Sandheden kan man ikke få at høre tit nok.

  Kæmpe Stort grin fra Helle (indehaveren af omtalte megapisseirriterende lillebror)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s