Vind billetter til foredrag

Jeg kan umuligt være den eneste der er ved at kaste op over at kunne vinde billetter til vores foredrag på tirsdag, men nu kaster jeg alligevel to til grams for mine læsere. Mest bare fordi, der stadig er pladser tilbage (vi har lejet et fucked up stort op i røven med janteloven lokale) – og vi kan jo alligevel ikke holde ophørsudsalg over billetterne bagefter.

Derfor, vil du gerne med til foredraget på tirsdag, men gider ikke betale for det, kan du vinde to billetter her. Smid en kommentar, så trækker jeg lod i weekenden. Alternativt kan du købe en billet ved at trykke på byskiltet til højre.

 

57 responses to “Vind billetter til foredrag

 1. Tænk hvis det var først til mølle princippen..så vandt jeg. Det er lige hvad, jeg har brug for..

 2. Jeg gad altså godt se jer (-;

 3. Jeg vil helt vildt gerne vinde! Ikke fordi jeg ikke gider betale for billetterne – for det gør jeg – men fordi hvis nu jeg vandt, så ville jeg faktisk med ret god samvittighed kunne overtale manden til at jeg ska ha en fridag inkl. flybillet (og måske endda en overnatning med chance for faktisk at kunne få lov at sove mere end 4 timer i træk..)
  Og det ku jo faktisk ende op som den helt perfekte tirsdag – shopping, lækker frokost, konge foredrag med to skønne damer, overnatning i nyredt seng og et par øjeblikke med fred og ro!
  Arjjjmen, der er jo alle grunde til at trække mig!

 4. Altså jeg burde nok læse til eksamen på det tidspunkt, men det kunne være rart med lidt afveksning:-)

 5. Øv ØV ØV… jeg har sidste arrangement med elever og forældre i min ene 4.klasse. Hvornår kommer den sommerferie? Tror altså det ville være en del sjovere at høre på jer fremfor elevernes fremlæggelse af vores lejrskole i Sakskøbing – JEG har jo været afsted i sidste uge…. Det må blive en anden gang jeg kan høre jer 🙂

 6. Kom til Århus, så kommer jeg! Og betaler gerne!!

 7. Jeg vil også vildt gerne se jer, og hvis jeg vinder kører jeg gerne den monster lange tur fra Udkantsdanmark til hovedstaden:-D

 8. Jeg vil vildt gerne høre jer! Og hvis jeg ikke vinder, køber jeg mig nok en plads. Men økonomien er lidt stram, så et freeride ville da være fantastisk!

 9. Oh yes…meget gerne. Ved endda lige hvem der skulle med, hvis det var.:)

 10. Jeg melder mig gerne under fanerne til at fylde to sæder ud i et MEGET stort lokale….og jeg lover at grine, klappe, sukke, sige ahaaaaaaa og alt muligt andet undervejs!!! 😉

 11. Jeg vil med! Jeg har en god veninde, som har mange børn (eller… men det er tvillinger), og hende vil jeg gerne invitere ud til lidt god humor 🙂

 12. Jeg siger det som det er: Ville gerne men kan ikke.
  Mine børns mormors mands yngste datters storesøster skal med og derfor hænger jeg på børnetjansen.
  Desuden ser det ud som om (baseret på kønsfordelingen af kommentarerne) at det kun er for folk uden adamsæble og skovsnegl på overlæben. (Jeg har kun en af førnævnte)

 13. Jeg vil med – fandeme så!

 14. Hey – Jeg vil også gerne med….I var (sorry) faktisk blevet nedprioriteret til fordel for Duran Duran i Tivoli, som så nu er aflyst….Så nu vil jeg meget gerne til jeres foredrag :-))

 15. Uhh det vil jeg meget gerne vinde. Jeg har lige afleveret bachelorprojekt, så det ville da være fantastisk at kunne fejre det med et foredrag med jer! Pick me! pick me!

 16. Lise Jørgensen

  Ha! Jeg elsker når man kan vinde ting! Ta mig ta mig!
  og så vil jeg selvfølgelig også gerne se dig i virkeligheden og høre hvordan det lyder når du fortæller historier og ikke bare nøjes med at høre hvordan det lyder når jeg læser op for alle på kontoret 😀

 17. Åh Maren. Det er da lige præcis det jeg står og mangler.

  Blev for få måneder siden mor til den smukkeste, dejligste og mest selvstændige dreng – på 2 1/2 år!! Forestil dig lige fra den ene dag til den anden, at blive mor til en dreng på den størrelse…Pyhh!!! Når man er på barsel med sådan en størrelse, så trænger man sørme til at komme lidt ud for sig selv engang i mellem, og lytte på andre end sig selv.
  Og ikke nok med det. Ham den lækre jeg før delte seng og hverdagens interessante begivenheder med, ja ham kan jeg nu allernådigst få et lille tantekys af, hvis ellers jeg selv går ind og vækker ham, efter at han har puttet Sønnike i smørhullet. Og hvis nu jeg fik den fantastiske mulighed for, at deltage i jeres foredrag, så havde jeg måske for en gangs skyld noget interessant at bidrage med fra min hverdag. Åh jeg må vinde! For min og min families skyld;)

  Følger i øvrigt din blog med største fornøjelse. Har bare ikke kommenteret herinde før. Fantastisk humor, der altid får smilet frem!

 18. Jeg vil vinde. Så kan jeg få Videnskabsmanden til at passe rollingerne og komme ind og høre jer. Og i øvrigt så synes jeg bare at du skal klø på med de der reklamer.

 19. Øj, det gad man jo bare rigtig, rigtig godt!

 20. Ville elske at slå et smut forbi og høre lidt guldkorn fra madammerne med de mageløse meninger!

 21. Oh My God!!!! Pick me, pick me!!!!

 22. Nøøj – det ville jeg altså virkelig gerne bryde mig om at vinde!

 23. Det vil jeg da gerne med til!

 24. Jeg vil helt vildt gerne betale for at se jer — men forleden kom jeg til at købe en sommerferie til Italien – og siden da har jeg holdt sparerunde.
  Jeg vil selvfølgelig sidde og lytte interesseret, nikke de RIGTIGE steder,,, henkastet grine (på en overordentlig sofistikeret måde) på de RIGTIGE tidspunkter – og prale med og om jer til ALLE DE RIGTIGE mennesker efterfølgene.
  Tag mig med — ps. jeg fucker også på Janteloven — så vi er næsten allerede venner ik?
  Rikke fra den lille by, Sorø

 25. ret selv stavefejl og bøffer — jeg kan i hvert fald se to.

  (to kommentarer giver vel to chancer? :))

 26. Okay… Sidder her og vrider min hjerne for at finde noget semi-intelligent og majet majet morsomt at skrive, for at du måske vælger mig – men så slog det mig… Forhåbentligt trækker du lod, så jeg har stadig en chance for at se, hvor stort, sådan et fucked up stort op i røven med janteloven lokale, egentligt er 😉

 27. Amanda Jensen

  Trods mine kun 16 år er jeg stor tilhænger af din blog, og har aldrig “mødt” en kvinde som er så hylende skæg som dig! Jeg ville nok hive min kære mor med, som deler den samme kærlighed til dig.

 28. Haha, har købt for længe siden, så du skal ikke tælle mig med. Kom bare forbi for at sige, at nu hvor Duran Duran har aflyst koncerten, kan det da være i får udsolgt alligevel 😉 Og ja, jeg ville være taget i Tivoli efter jeres foredrag, jeg skulle jo kysse på John Taylor, Ikk’?

 29. Åh jeg vil mega gerne vinde, efter jeg har opdaget din og superheltemors Blog har jeg faktisk stort set droppet modeblogs, de gir slet ikke samme kick og godt grin 😉 tusinde tak for fantastisk underholdning 🙂

 30. MIG!

  Alle ved, at dem der er på SU fortjener det mest.
  Okay, måske ikke. Men vil så fantastisk gerne med. Jeg kan bare ikke klemme flere dråber ud af den sten jeg lever på..

 31. Jeg er ikke sådan en der har mand, børn, familie og den slags. Til gengæld har jeg heller ikke noget sex-liv. Eller nogen penge. Eller sociale planer tirsdag aften. Men jeg vil ret gerne (faktisk inderligt gerne) til foredrag med jer alligevel – og høre hvordan jeres trummerum adskiller sig fra mit trummerum.

 32. Gad jeg altså virkelig godt. Som vi virkelig godt.

 33. Jeg skal med fordi, som arbejdsløs har jeg:
  1. Ikke har nogen penge at købe billetter for
  2. Ikke noget liv
  3. Masser af tid

  VÆLGMIGVÆLGMIGVÆLGMIGVÆLGMIG!!!!!

 34. Gider gider gider gider gider gider gider gider gider gider gider ret så meget 🙂

 35. Kan ikke bedømme kvaliteten af dine ankler, før jeg ser dem live (som man siger på nydansk).

 36. JA TAK!

 37. Jeg kunne da rigtig godt tænke mig at vinde de billetter.

 38. JA! Jeg lover at være hende, der klapper én gang for meget, når alle andre har formået at synkronisere ‘nu stopper vi vores fællesklap’ – en af menneskets mange finesser!

 39. Øj, jeg vil virkelig gerne med! Har allerede planlagt at komme uden mascara, den bliver alligevel skyllet af….er sikker på der skal grines!

 40. Ja tak da!

 41. Maria Olesen

  Jo tak . Manden og jeg trænger til en god griner og lidt indput i hverdagen/ sexlivet. 4 børn kan godt tage livet af en. Og hvor blev lige rengøringshjælpen af…. Hun er måske flygtet. Ku være man sgu gøre det samme 🙂

  Ihvertfald ville det blive værdsat højt at komme lidt ud sammen 🙂
  Tak for en god blog.
  Hilsen Maria ( udslidt mor til 4 🙂 )

 42. jippie jeg vil så gerne høre jer liveblogge ;P

 43. Det samme som alle de andre har sagt!

 44. Smider alt hvad jeg kan… smidsmidsmidSMID kommentar.

 45. ahmn, det må jeg da helt sikkert med til og har indtil flere veninder der er småbørnsmødre, som jeg kan hive med 🙂 Det blir garanteret overordentligt morsomt 🙂

 46. Det vil jeg gerne vinde, ikke til mig, men til min herre søde veninde, der faktisk bor i kbh. og ville synes det var skønt at høre jeres foredrag.

 47. Jeg har lige læst hos “blogsbjerg” at man bare skal leve som det man gerne vil være. Altså vil jeg hermed opføre mig som en vinder og på forhånd sig tak og jeg glæder mig til foredraget på tirsdag.

 48. Jeg vil gerne komme. Egentlig vil jeg også godt betale, men man skulle jo være en idiot for at sige nej til gratis ting, og så kunne jeg jo virke totalt generøs, når jeg inviterer en veninde med…

 49. Jeg vil så gerne vinde, lige som alle de ande, men mest af alt, fordi jeg inderligt har brug for det. De sidste ti mnd, har jeg nærmest levet et dobbelt liv, hvor jeg på den ene side skulle forsvare og retfærdiggøre, hvorfor jeg som 26-årig stadig var uden barn, ugift og endda helt og aldeles single. I mit andet liv, er børn ganske yt, og der bliver stillet krav om at skulle være stram evig og altid, på dupperne altid og helst følge det der hipisterliv, som nogen kalder det. For mig at se, er det to liv, to yderpoler, jeg helst ikke vil leve. Ihf. ikke nu. Længere forklaring… Kort sagt, jeg håber, jeg vinder, jeg har brug for at vinde, og jeg har ikke lang tid igen i KBH eller DK, for jeg vender snart snuden og resten af korpus down-under. Jeg lover til gengæld at sende dig og din familie masser af god karma.

 50. Jeg gider så godt vinde de billetter. Altså sådan rigtig rigtig rigtig godt. Meget mere end skumfiduserne faktisk! Helt seriøst! (Ok, nu er den ikke sjov længere… Jeg ved det godt)

 51. Yeah – jeg vil GERNE!!!

 52. Jeg er da med 🙂

 53. Den anden smukke Allan

  Jeg kan ikke tirsdag. Skal vi sige onsdag i stedet?

 54. Yihaaaaa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s