Need a break, have an app

Jamen er det ikke sådan det er i 2011? Vil man gerne have et øjebliks ro, så stikker man ikke mere sine unger en kiks. Man stikker dem sin iPhone. Det er i hvert fald et af mine børns yndlingslegetøj.

Har en gammel lurvet én, men den virker stadig. De slås gerne om den. Til den flyver igennem luften. Men jeg har en helt speciel iPhone-skytsengel, så den er aldrig hverken flækket eller gået itu. Den er vores alle sammens gode ven. Og netop derfor blev jeg meget begejstret da jeg faldt over denne blog:

Mors apps – en verden af apps til børn.

Den er fyldt med gode råd om nye apps til dine børn – i alle aldre. Jeg har i hvert fald bookmarket den og forventer at blive tanket op løbende på passiverende opfindsomheder fra børneapp-verdenen.

 

8 responses to “Need a break, have an app

 1. Tak for info vedr. linket. Jeg har lige tjekket den ud og den er sat ind under “foretrukne” for min datter på 4 er næsten bedre til at betjene spillene på min aflagte Iphone 4, så det er jo godt at blive beriget med noget nyt….

 2. Ja tak! Sikke en fantastisk blog.
  Herhjemme har min søn på 2,5 år fået min gamle iPhone. Lidt tidligt vil nogen nok mene, men man skal aldrig undervurdere magien af en iPhone kl 6 lørdag morgen.

 3. Yay – lige hvad man kan bruge, Maren, tak for det!

 4. Nice one! Tak for link

 5. Tak for dine herlige ord 🙂
  Jeg er glad for, at I synes om siden! Det er skønt at lave noget, som kan glæde andre!
  … min iPhone har vist også en skytsengel hængende over sig et sted! Den er mere i børnehænder end i mine – den er blevet tabt på gulvet et utal af gangen … og jeg har selv jongleret rundt med den og kastet den på fliser (med indkøbsposer og unger i armene) Det eneste ar den har fået, er en mindre revne bagpå. Men den virker stadig.
  Men tak til jer alle – fordi I ville kigge med. TAK Maren for et HERLIGT kig på din side. Det er da stærkt vanedannende og lækker læsning! Jeg vil helt sikkert følge med!
  Rikke

 6. Katrine Steinicke

  jeg har ingen iPhone…

  men hver gang jeg går ind på din blog Maren, (som i øvrigt er fantastisk) så læser jeg ikke marenuthaug… men i stedet for marenuthang… og så kommer jeg til at tænke på Wu Tang, så du hedder Maren Wu Tang Clan hjemme hos mig!

  totalt uden relevans… men jeg blev bare NØDT til at skrive det ET eller andet sted! 😉

 7. @Katrine: Hehehehe.

 8. Pingback: … Når ungerne har min iPhone mere end mig! | Mors apps – en verden af apps til børn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s