Allan på et sølvfad

Når man har fødselsdag her i huset, må man selv bestemme hvilken slags kage, man vil have. Altså hvad den skal forestille. Og så er det de andres problem at få den til at ligne. Således vil den ihærdige læser kunne huske, at jeg med sved på panden har kreeret både hestelagkager og Lille My-kager.

Faldt lige over det her billede og havde jo helt glemt ALLAN-kagen. For engang da det var min fødselsdag, og jeg samtidig viste mig ved min gode side og rent faktisk både var hjemme OG accepterede en slags fejring, ønskede jeg mig en Allan-kage.

Allan og pigerne var i køkkenet i flere timer. Og kom til sidst ud med flødeskum de underligste steder. Men resultatet var bestemt ikke skuffende. Aldrig havde jeg før set så fin en Allankage.

Sådan ser det ud, når man får serveret Allans hoved på et sølvfad:

9 responses to “Allan på et sølvfad

 1. Det ligner da overraskende godt. Selv om det også lidt ligner kaj med skæg og hår.

 2. Jeg synes der er noge Povl Kjøller over det fjæs 🙂
  Men den har garanteret smagt himmelsk.

 3. Er det oliven som mund eller dårlige farver på min skærm? Ved ikke ligemeget hvad jeg skal mene om oliven i flødeskum… Men vi har samme regel og den har bragt mig ud i alt fra Minecraft til Hello Kitty havfrue kager.

 4. Jeg må være træt. Læste det som en Allah-kage.
  Synes egentligt også det var lidt mærkeligt at du ønskede dig en Allah-kage, men tænkte “nå ja” det må så være det, hun er til.

  Fejlen er opdaget. Det var ikke en Allah-kage men en Allan-kage. Godt så. Jeg går tilbage i seng.

  Kristian

 5. Katrine Granholm

  Jeg er helt vild med Allan kagen – og traditionen med at man må bestemme hvordan kagen ser ud. Det må straks indføres herhjemme, den næste der har fødselsdag er Topper – han ønsker sig nok en kage formet som en vovvov eller en gravko…

  Men nu vi snakker om kager så kan jeg varmt anbefale den her side (tjek især burger og pizzakagerne ud!) http://cococakecupcakes.blogspot.com/

 6. Meget, meget fin kage. Spændende sammensætning med marcipan, lakrids, druer osv. – MEN – det er vel også meningen! Er det en hjemmerullet joint der stikker ud af skægget? Det dér røde noget…

 7. Den er da godt nok meget fin. Der er lidt børnetime fra 70’erne over den:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s