Et surt moderligt opstød

Et surt moderligt opstød:

For fremtiden gider jeg kraft edme ikke lægge de der ungers tøj pænt sammen og lægge det i sirlige bunker i skabet. Næ, fra nu af vil jeg tage det rene tøj, sætte mig et par meter fra deres skabe, krølle de enkelte stykke tøj sammen til en lille klump og fyre det af sted i retning mod skabet. Noget af det vil grangiveligt lande på hylderne. Resten vil drysse tilfældigt rundt i nærheden af skabet. Og det vil se præcis ud som det ser ud nu. Et halvt døgn efter jeg ryddede op i deres skabe sidst. Så kan de lære det, kan de. Altså de der unger der i forvejen er fuldstændig ligeglad med både bunker og sirlighed. Hvad? Min mor skal lade være med at tænke sit nu, jo hun skal. Om hvordan jeg var hele min barndom. Hun skal heller ikke pege på MIT skab lige nu og spørge om jeg har kylet det hele derind – og ramt ved siden af med halvdelen. SCHYYYSS blev der sagt!

8 responses to “Et surt moderligt opstød

 1. Hahaha.. jeg har lige vasket tøj. Nu ligger der et bjerg af tøj på mit gulv og kender jeg mig selv ret kommer bunken til at blive liggende. På et eller andet tidspunkt bevæger tøjet sig jo alligevel af sig selv hen omkring vasketøjskurven (sjovt nok ender det aldrig I vasketøjskurven) og så ville det jo være spild af tid at få det til at mellemlande i skabet… ik?

 2. Jeg har forsøgt at løse problemet ved at overdrage præ-teenangerne ansvaret for vasketøjet. Nu har vi så i stedet tårnhøje bunker af sammenlægningsparat vasketøj liggende i en af husets sofaer. I dagevis. Hvor alle lykkeligt henter, hvad de skal bruge.

 3. Hvem fanden er det også lige der har besluttet af børn skal have rene værelser. Børn og jeg trives bedst i rod, sådan er det Eller måske vi i virkeligheden ikke trives bedst i rod, men vi orker ikke at indse at vi trives godt i pæne omgivelser, fordi det er et fuldtidsjob at have den indstilling, men jeg har lige ryddet op i dag, og tørt støv af, og jeg er skide træt nu. Virkelig, så træt jeg jeg ikke kan forstå hvordan I med børn, også kan overskue at have noget med dem at gøre også.
  Min mor gav mig penge for at rydde op på mit værelse, Hvis jeg da bare havde beholdt dem. Nå det her skulle være en kommentar og ikke et indlæg. Seriøst børn også når man er så træt? Du burde jo have en præmie eller noget.

 4. Tip: Jeg har to meeeeeget rummelige og gamle arkivskabe, hvor man bare kan blive ved med at proppe tøj ned. Både krøllet og lagt sammen. Hver gang du åbner skuffen, kan du bare kyle mere ned, du behøver slet ikke lægge det pænt sammen, for du lukker jo bare lortet bagefter. Så er du ud over at spekulerer mere over pæne skabe, med overskudsmødre der kan lægge tøj pænt sammen og flinke piger, der ikke ødelægger det hele 3 minutter senere.

 5. Jeg har ikke børn endnu… men jeg har mig! Når jeg har vasket tøj så folder jeg det pænt sammen, lægger det i en bunke og venter på at det selv får lyst til at flytte ind i skabet! Efter at have erkendt at det ikke sker, forsøger jeg at bunke tøjet op forskellige steder i hjemmet i håb om at jeg SÅ får lyst til at lægge det på plads i skabet… Hvis det ligger på sengen, ender det på gulvet, fordi når jeg skal sove, skal jeg sove! Hvis jeg lægger det på skrivebordet ender det på sengen (osv) fordi jeg liiiige skulle printe noget ud hurtigt, hvis jeg lægger det på spisebordet, ender det på sengen (osv) fordi når jeg er sulten er jeg sulten osv. Det er UMULIGT at få ind i skabet… just saying! Så mine børn (som ikke er her endnu) er på forhånd tilgivet…

 6. Se der var en ide jeg kunne bruge.
  Er så træt af at lægge sammen og på plads bare for af se det hele i en stor rode bunke.

 7. Vi kemikere synes at du skal give dine børn kitler, Maren. De kan holde til alt lige fra mudder til saltsyre, bræk og chokolade. De er billige, nemme at vaske, og så er de lavet af stryg-let stof. At man ser sej og klog ud er bare en bonus. HURRA FOR KITLER!
  /Kemikerne OUT

 8. Jeanette Østergaard

  Åh, ja, kender det selv alt for godt. Rent Sisyfos-arbejde med deres skabe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s