Kongen af sojavand

Det var fordi Smukke Allan sad der ved aftensmaden og fortalte ungerne om dengang Dennis i tredje klasse havde drukket et helt glas flydende fedt for fire kroner. Hvilket ledte os ud i den sædvanlige diskussion om, hvad vi skal have for at gøre det ene og det andet.

Det er ikke første gang vi har den. Den er tit oppe og vende. Derfor ved vi, at hvor Allan kun skal have 1000 kroner for at drikke det glas vand, han har dyppet skeen med fiskefars i, skal jeg faktisk have 250.000. Og at jeg vil være villig til at spise en dværg for 7 millioner, men Allan ikke under nogen omstændigheder vil gøre det.

Nå, men vi havde fået sushi og ungerne sad og hang lidt hen over bordet. Den ene sad og blandede danskvand og soja sammen i sit glas. Nu hævede hun det og spurgte sin far:

–       Okay, hvor meget skal du så have for at drikke hele det her glas danskvands-soja?

Der blev forhandlet. Længe. En af ungerne kastede raskt væk beløbet 500 kroner på  bordet for at se Smukke Allan gurgle sojavandet. Altså til jeg mindede hende på, at hun kun ejer 17 kroner. Jeg smed et kvarters massage ind i forhandlingerne. Der blev lagt endnu femten minutters rygnus oven i fra en af ungerne. Og den tidligere så generøse femhundredekroners-unge lagde en femmer foran sin far. Og sagde med overlegen mine: Se selv, der er fem.

The deal was closed.

Her ryger cocktailen ned, mens vi andre ser til med åndeløs væmmelse.

Vi var alle meget stolte af ham. Men han har pt desværre kun indkasseret 5 minutters rygnus fra barnet. Og intet fra mig. Jamen havde selv så satans ondt i nakken, at han måtte massere mig i stedet. Åh, nogle gange er det så ærgerligt at være Smukke Allan. Tænker østrogenholdet hellere må skærpe sig lidt …

26 responses to “Kongen af sojavand

 1. Hold nu kæft jeg synes det er sjovt, at du vil spise en dværg for 7 mill 🙂

 2. Ad! Haha!
  Jeg har engang drukket et glas cola som min dengang 2-årige lillebror havde drukket af. Mens han havde spist dumleslikkepind så man kunne SE savlet der lå som en hinde i toppen af glasset og var dumlefarvet. Jeg kan ikke huske hvad jeg fik for det. Men det var fanme ulækkert.

 3. Mmmm, soyavand og smuk mand. Måske skulle I toppe med wasabi næste gang, hvis I alligevel slipper uden om jeres del af dealen…

 4. Uh sådanne forhandlinger minder mig om da Steen – en af nørderne i X klassen på gym fik 400 kr. for at æde indholdet af en de store 400 grams remouladebøtter – aaaaaaaaaad! Steen sagde bagefter at nu gik der nok lidt tid før der skulle indtages remo igen, men en spegedreng med mayo skulle han da nok kunne ondulere.

 5. Jeg kan forresten toppe i ulækkerhed: Efter min mand var flyttet hjemmefra, blev hans tandbørste derhjemme. Så han brugte den, når han var hjemme. Lige indtil den dag, hans lillebror sagde, at han da var begyndt at bruge den til hunden! 🙂 Han fik ikke en krone, kun ydmygelsen og brækfornemmelsen.

 6. Respekt!
  Gad vide hvad han skulle have for at slige en albinonosse?

 7. Addr…! Det er ikke let at være ene hane i kurven, så må man stå model til meget…;-)
  En af mine meget spøjse naboer i mit kvarter høstede sidste sommer kr. 5000,- for at spise en RÅ dræbersnegl. Jeg får brækfornemmelser ved bare at skrive det, men fred være med det. Han havde tjent penge nok til de nye vinterdæk…..

 8. En venindes cola-afvænningsprojekt af to-årig (med cola-afhængig far, deraf den to-åriges afhængighed) resulterede i, hun stak ham et glas soja, en dag han hylede og kaldte det for cola. Og hvad skete der?! Drengen vil nu kun drikke soja og IKKE cola. Og jeg tror ikke, at soja er spor sundere…

  Morale: Måske ER soja bare en lækker drik. Og måske er det fuldt fortjent, at det er dig, der får massagen, når det er ham, der får lov til at tylle sojaen.

 9. Han ER smuk. MUMS

 10. Og så er der sådan en som mig … som har en mand, der tilbød mig en 0,16 karats diamant for at drikke en ½ dl soya med en ordentlig klump wasabi udrørt i. Deal, sagde jeg og drak det uden at fortrække en mine. Min mand havde vist nok liiige glemt, at jeg har smagsløg, der kan klare det meste og en vilje af stål, når det kommer til udfordringer – heldigvis er han guldsmed og havde en diamant på lager … så nu skal han bare sætte den i et eller andet. Sucker! Men sød 🙂

 11. Hahahhaahhhhahahahaa, tak til jer ALLE for dagens grin, som indtil videre har varet lidt over 5 minutter 😀

 12. Så hvis jeg havde 49 millioner, kunne jeg få dig til at spise de syv små dværge? Selv om jeg egentlig hellere ville have, at du åd Snehvide. Nogen bør sætte en stopper for det rengøringsvanvid.

 13. Hahaha, du har ret. Jeg ville æde alle de syv små dværge for 49 millioner.

 14. Nå, sidst jeg prøvede den slags, var da min far gav mig en tier for at holde en tændstiskæske ud i strakt arm i ti minutter. Kan stadig mærke syren. Jeg skal helt sikkert til at spille det der spil ved aftensmaden. Jeg glæder mig allerede.

 15. Er dværge en delikatesse? Hvorfor lige en dværg? Så hellere en nyfødt baby, de dufter trods alt stadig af nybagt brød.

  • Gør alle babyer det?……. Jeg gik og troede, at det var noget helt særligt, at min piges tæer dufter af krydderboller 🙂

 16. Jeg kan godt lide, at du er sådan en mor, som ikke skælder dine børn ud for at blande soja og sodavand. Sådan en mor vil jeg også være! Altså en dag. Når jeg har fundet en mand, som gider at drikke det. Og som gider at lave børn med mig. I den rækkefølge.

  Kærlig hilsen
  Sofie FH

 17. Jeg har en ven, som vil spise alt, og han skal ikke have ret meget for det.
  Det vil sige, at han blandt andet har spist trynen (HELE trynen) fra en helstegt pattegris, en levende guldfisk og en stor levende frø (nok 4-5 cm lang) – han siger han kunne mærke den sprællede nede i hans mave… Det findes på video, og jeg ville ønske jeg kunne vise jer den… Men det er ikke for sarte maver!

 18. Ja man skal passe på, hvad man laver af deals med sådan et tøsehold 🙂

  Bjarne
  http://københavnsrestauranter.dk/

 19. Ja han må GODT NOK være presset fra alle sider, den gode mand! Haha

 20. Da jeg var barn, sagde min stedfar altid, at sovsen var så god at han kunne drikke den. Nå, men så en dag da min mor havde lavet en særlig (fed) god bearnaise, fik han tilbuddet om en bakke flødeboller, 1½ cola og for 100 kr slik, hvis han drak et glas af den. Et fyldt glas, af den gode størrelse.
  Han tyllede den straks. Og måtte se alle de gode sager blive fortæret af utålmodige børn, der gerne ville “smage” mens han lå med kvalme på sofaen.

 21. Sjovt indlaeg – tror vist vi alle har vaeret der foer. Jeg kan i hvert faldt godt huske (svagt) en gang hvor min mor og jeg var til noget kaffe-kage-tam-tam og der pludselig opstod en velgoerenhedsauktion. Selvom jeg maaske kun har vaeret 5 aar, kunne jeg da snildt, frisk og frejdigt byde paa en raekke Anders And haefter selvom jeg ingen penge havde … men maate dog stoppe, da jeg aabenlyst blev spurgt om jeg overhoved havde nogen penge.
  Har da ogsaa selv engang vaeddet min far om, at jeg da sagtens kunne spise en chili for en femmer, hvorefter jeg slugte den efterfulgt af et meget stort glas maelk – ahh. Den flade femmer var sgu alle besvaerlighederne vaerd 🙂

 22. jeg får ondt i maven bare ved tanken 🙂

 23. Det må være en fest at spise hos jer 🙂

 24. ahahahahaha… det der indlæg reddede lige hele min aften.. ja hvis ikke hele min stressede eksamensuge!! TAK TAK TAK! sidder med grine-tårer løbende ned af kinderne imens jeg forsøger ikke at forstyrre mine medstuderende på biblioteket. Skulle i hvert tilfælde også have mindst 250.000 for det der med fiskevandet 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s