Vandret ugidelighed

Så er det i morgen, der skal løbes 10 km.

Sad og hadede det ved morgenbordet. Had med had på med voldsom irritation over egen god idé og melde sig til stupidt tikilometers løb.

– Det bliver da sikkert meget sjovt, sagde Allan.

Excuse me, men gu’ gør det da ej. Det er rædselsfuldt at bevæge sig!

Han trak på skuldrene og tog sine cykelbukser på. Og det er ikke fordi jeg er ude i en min-mand-kan-løbe-fra-din-mand med Fuhrmann, men Allan har ikke bare tænkt sig at cykle til Værløse som Thure løb til i dag. Næ, han har tænkt sig at cykle i 24 timer. I træk. Altså virkelig i træk. Det er et cykelløb, som man frivilligt kan melde sig til og det har idioten så gjort. Jeg kan følge med på nettet, hvordan det går ham. Lige nu er han nummer 19 ud af 104.

Sidder af samme årsag i sofaen med computeren på skødet og følger ham. Mens jeg må lægge mig mere og mere vandret af al den lasagne, frugtsalat, chokoladekiks og andre herligheder jeg spiser i en lind strøm. Tænker ind i mellem på, jeg burde gå ned og vaske mit løbetøj, men selv dét er komplet uoverskueligt. Nu er det vel snart ved at være for sent anyway … Men er lige kommet i tanker om, at jeg købte en Rittersport i dag, så jeg bliver nok snart nødt til at rejse mig …

Måske er det for meget at håbe på, at en af ungerne får en akut ikke-alvorlig sygdom, der kræver jeg er indlagt med dem præcis mellem 11 og 13 i morgen. FÅÅÅÅRK hvor jeg ikke gider løbe de skide 10 km!

 

16 responses to “Vandret ugidelighed

 1. Det forstår jeg edermame godt. Jeg sympati-spiser lige en plade marabou. Du er ikke alene(kun om at skulle løbe 10 km. Muhaha! )

 2. Der er vist kun én ting at gøre: Du må få en fibersprængning under indmarchen – og hvis ikke det lykkes, så må du sgu’ simulere 🙂
  Belinda (der har så meget selverkendelse, at tilmelding til 10 km løb aldrig ville falde mig ind).

 3. Orv, jeg ku’ da egentligt også godt spise en rittersport… og lasagne. Men de 10 km må du godt få for dig selv.

 4. Op på hesten, skal selv løbe, og har ikke løbet seriøst de sidste mange måneder.
  Så i morgen når jeg skal hente mit startkit og armbånd, napser jeg det sikre “70” minutter, og satser på at grundformen holder. Cykler jo hver dag til og fra arbejde ;0)
  Mit mål er at gennemføre og IKKE komme sidst i mål.
  God tur – måske møde vi på en af de trafiksikre vej i morgen.

  Hatten af for Allen, tænk at elske sin cykel så meget ;0)

  /Bitten

 5. Arghhh. Jeg må hverken løbe eller spise chokolade, men vil gerne begge dele (altså ikke ti!! kilometer).

 6. Aiiiirrrjjjmmmmen, hvad fanden tænkte du også? At melde dig til det pis? Hvem løber overhovedet frivilligt? Og hvad er det lige det gør godt for?

  Men spis du nu lige den Ritter Sport – for det er nemlig sundt! Ellers havde de jo lissom ikke kaldt det noget med Sport, vel!

  Og så gir du dem baghjul (eller hvad det nu egentlig hedder, når det ikke er cykelløb!) i morgen – for nu har du meldt dig, så du skal sgu osse gå linen ud! Helt og aldeles! Held og lykke!!

 7. Come on. Du er jo megasej og godt igang med at lade op til et fabelagtigt løb i morgen: Restitution og påfyldning af kulhydrater. Indrøm, at du gør det med vilje.
  Hææh…

 8. Som man reder ligger mand……

 9. jeg har lige spist en plade ritter sport (mørk m nødder) og nydt det – og så skal den selvfølgelig løbes af imorgen – vi ses på de 10 km på Østerbro… det er mig der puster som et damp-lokomotiv og ser lige så rød/blå ud i hovedet som et “kvalt-lig-billede” i en svensk krimiserie 🙂

 10. Lige nu er det nu mere, som jeg ligger, ligger jeg … så lunt under min dyne. Mens jeg dovent holder øje med min mand, der tæsker af sted på sin cykel. 9 timer og 14 minutter har han cyklet nu. Det står ned i stænger ude. Min dyne er pludselig endnu lunere.

 11. Årh hvor er du bare fornuftig at carbo-loade inden i morgen!
  Har lige spurgt Fuhrman om jeg må overtage den der lyserøde stretch-dragt hvis den er en succes, vil så gerne løbe med den her i Finland og se reaktionen hos de følelses kontrollerede finner….
  Du skal sgu nok få halet de 10 km ind, tænk på al den cacaomælk du har lov at drikke bagefter med god samvittighed fordi du skal fylde dine tømte lagre op!!! Helst inden for en time!

 12. Man kan da for helvede heller ikke sige “det bliver da sikkert meget sjovt” ! Som om det gør en rigtig skide forskel! Og så cykle irriterende mange km selv? Hvad er det lige for en slags støtte-mand? Pfuuuuijjj

 13. Mens nogle løber står andre på Axeltorv med en hotdog og nyder det fantastiske koncept: National Hotdog-dag. God fornøjelse!

 14. Amn for da ind i helvede, hvad fik dig da også til at melde dig til det løb der!!!??? Jeg synes det er helt ok, hvis du kvitter! Og for mig behøver du ikke engang nogen undskyldning…
  Har ca. intet til overs for freaks, der påstår, at det føles SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dejligt at løbe. Gu gør det røv! Det føles af lort, gør det!

 15. Jeg ville ALDRIG tilmelde mig et 10-kilometers løb. Max 5 og så sker det i et anfald af pludselig sindssyge.

  Rittersporten er jeg til gengæld HELT med på! Kværnede selv en maxi udgave på 250 gram i går (den med nougat…mmmmmm). Alene. På 15 minutter. Og fik det kun lidt fysisk dårligt. Samvittigheden gjorde lidt mere ondt, men den blev kureret med 17,5 km cykling i pisregn i eftermiddags (og jo! i min verden kan man godt forbrænde 250 gram i løbet af 17,5 km!!).

  Hatten af for Allan. Det er tortur.

 16. Go Maren! Du er for sej 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s