Nåmen

Løbegruppen, som efterhånden er en lille bitte skare, bestående af Marianne (som blev kaldt fed af sin mands børn), amarOrama, Fuhrmann og mig, sendte så mange mails til hinanden i går aftes, at det var nærmest lige så opslidende som at løbe ti kilometer.

Vi besluttede at løbe et løb, der ligger den 6. juli i stedet. Der var mange grunde til det:

1. Fuhrmanns familie sad på en bodega og hamrede drinks. Hun havde drukket danskvand hele aftenen og taget hjem alene for at være klar til løbet. Men nu øjnede hun chancen for at kunne drikke sig i hegnet med dem alligevel. Tror hun havde linet den første tequila slammer op allerede ved den første panikmail jeg sendte ud.

2. Marianne skulle op klokken 6 for at køre fra Jylland – for at nå løbet. Det gad hun egentlig ikke.

3. Da Allan STADIG cykler, var min plan at lade mine børn være alene hjemme i de to timer der ville gå til han kom hjem. Min overbo er hjemme (passer tre børn i forvejen), så hvis der var noget, kunne de små jo bare løbe op til hende. Det har vi gjort før, uden problemer. Eneste der nagede mig var, at den ældste ikke er hjemme og hun er generalen, der sørger for at de små makker ret og ikke sætter ild til sig selv. Uden hende synes jeg det ligger på kanten til uansvarligt.

4. amarOrama kom hjem så sent, hun ikke nåede at bidrage meget mere til diskussionen end at råbe sikke noget røv. Og på mit tilbud om at vi to kunne tage ud og løbe løbet, mente hun der efterhånden var så meget dårlig karma over det løb at vi ville blive kørt ned, hvis vi forsøgte.

Således slap vi.

… dog har jeg lige tegnet en ti kilometers rute op til mig selv, som jeg begiver mig ud på, når Allan returnerer. Det er på den måde vi straffer røvhuller, der fucker ting op for andre.

15 responses to “Nåmen

 1. … og vi har alle noteret os, at tilmelding til det løb er muligt frem til kl. 17 på løbsdagen. Så den bliver meget, meget svær at komme uden om, d’damer!!

 2. Der skal godt nok løbes hurtigt den 6. juli… Nu har I jo ekstra tid at træne i.

 3. Og løbet den 6. er faktisk også meget hyggeligt – med mulighed for børneløb først og grillpølse fra Slagter en på Kultorvet bagefter. Siger det bare.

 4. Det lyder som det gode karma løb 😉

 5. hahahaha, fuck det, jeg griner altså stadig. Det er jo et drama uden lige.

 6. Det eneste jeg læser hér er en stor, fed erkendelse af, at mennesker som typisk fucker up i tingene, aldrig rigtigt vokser fra det – og dermed altid vil være den der er skyld i, man ikke bliver tilmeldt et løb, at billetterne til grøn koncert ligger hjemme på køkkenbordet, at rejseplanen ligger hjemme i printeren etc.

  Det giver mig på den ene side latterkramper, for underholdningsværdien i disse mennesker er mageløs, og de gør livet værd at leve.

  På den anden side gør det mig modløs, for jeg er netop sådant et menneske – og jeg troede faktisk, at det var noget, jeg voksede fra med tiden. Christ.

 7. Vi glæder os til den 6. juli. Der er ingen som helst mulighed for at slippe udenom der. Det står bøjet i neon at I kan møde op på dagen uden nogen som helst tilmelding andet end en håndskreven seddel om at I gerne vil løbe.

 8. Jeg gjorde det – løb samtlige 10 km – bagerst i flokken og savnede selskab ;0)
  Tiden – der er plads til forbedringer – så vi ses den 6 juli, så kommer du med lidt løbe Info?

 9. Oh yeah…..vi glæder os til hvilke undskyldninger I kan finde på til den 6. juli. Men pas på, jeg kommer til Dk den 13 juli og hvis I ikke har løbet indtil da, så kommer jeg fandeme og henter jer!!!

 10. Jeg gjorde det! Jeg tog af sted alligevel. Løbebloggeren Helle overtalte mig, og nu, hvor det hele er overstået, synes jeg faktisk sådan et latterligt langt løb er meget sjovt. Havde selvfølgelig været meget sjovere, hvis jeg skulle drikke øl og sammenligne løbeskader med jer efterfølgende. Men det må blive en anden gang.

 11. Sådan amarOrama – godt løbet

 12. hahahahaha nu er det så mig der har håneretten – jeg vandt jo en billet (hvilket ingen troede på) gennem S-more og derfor overlod jeg ridderligt syntes jeg min plads videre til en anden, hvorefter jeg kunne læse på både din og Fuhrmanns blog at I ikke helt troede på dén, meeeeeeen hvem tror I gennemførte 10 km i dag næsten uden at hoste lungerne op? Moi!! yes yes, modtager gerne en billet til at løbe med jer den 6. juli som undskyldning 🙂 ville bare synes det var super hyggeligt at se jer og særligt Fuhrmann i den pink dragt – jeg kiggede meget efter jer i dag, og så var der jo en grund til at jeg kiggede forgæves :-))

 13. Hahahahahahahahha – Det bliver simpelthen kun sjovere og endnu mere crazy for hver obscene undskyldning, der dukker ud af det blå i denne løbefølgeton. Og hele 4 gode undskyldninger!
  Jamen Maren, jeg havde jo sagt, at du ikke behøvede en eneste for at kvitte. Du har min FULDE forståelse no matter what. Ikke at gide løbe 10 km er sgu ok undskyldning i sig selv!

 14. Anne, skal du med? Jeg booker en billet til dig.

 15. ahaaaaaa så kan jeg lære det – fik sgu ikke læst dit svar her Maren – og ja jeg vil gerne med hvis I har en billet i overskud 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s