Puma vs. gris

Åh, det er så fedt at være kvinde.

Tjek lige cougarcentral.dk, en datingsite med sloganet “hvor kvinder møder yngre mænd”.

Forestil jer lige, at det var omvendt. En datingsite, der direkte skrev “hvor mænd møder yngre kvinder”. Puhaaaaa!

Men sådan har vi det ikke med Cougarcentral.dk. Næ, det er bare sådan lidt sofistikeret, cool og Mrs. Robinson agtigt.

Skal vi et øjeblik dvæle ved, at en kvinde med en yngre mand er en “cougar”, altså en puma. En mand med samme tilbøjeligheder er bare en gris. GOTTA LOVE IT!

12 responses to “Puma vs. gris

 1. deathbychihuahua

  Det har nok noget at gøre med, at kvinder – historisk set – har været en handelsvare, et vedhæng. Under mandens varetægt, hvis ikke ejendom. Og konger har kunnet få aflivet eller flyttet deres koner, når de blev trætte af dem og gerne ville have en ny (og yngre) model. Og mænd med højstatus har stadig kærester, der er yngre og smukkere end dem selv. Og på tv-skærmen ser vi STADIG, i 2011, ældre mænd med grå tindinger parret op med yngre kvinder på allerhøjest 40. Derfor er hele cougar-begrebets opståen temmelig logisk, og en (indrømmet, en af de mindre flatterende) konsekvens af øget ligestilling. Og hvis det fortsætter længe nok, og kvinder igennem et par århundrede opfører sig som svin og forbruger mænd som mænd har forbrugt (?!) kvinder siden tidernes morgen, well, så skal vi nok begynde at kalde dem for svin også. Tror jeg.

  Det er stadig masser af steder i verden hvor det er langt, langt fra vores begreb om ligestilling. Jeg læste nogle rystende tal fra et land i Afrika, som jeg (pinligt nok) har glemt navne på. Men pointen var, at kvinder lavede 80-90 % af alt arbejdet (også høst osv.) OG fødte børn. Men de ejede kun 5 % af jorden. Min pointe er bare, at du jo netop tænker over hvorfor der er en forskel, fordi du lever i et priviligeret land i en priviligeret tidsalder, og et eller andet sted er det positivt. For os her i Danmark i hvert fald. 🙂

 2. Ha ha ha :-9
  Kan man andet end at elske dine betragtninger og kommentarer?
  Btw – så fandt jeg herind – for laaaang tid siden – dengang du havde tid til at tegne striber – og hold k*** hvor jeg grinede af den der hvor du er alene med ungerne (og sødt billede af ham den smukke i kjole 🙂 )

 3. Jamen. Hvorfor ikke hellere snuppe sig en frisk morgen croissant i stedet for en rynket rosinbolle. Dagens citat. Tak.

 4. Hehe 🙂 Der er mange der har sagt det der med; “hvad hvis det var mændene der lave sådan en niche” – problemet er bare, at det ikke er en niche, det er normen. Men jeg tager gerne på mig, at lave et site til mændene…men det må lige vente en uge eller to 😉

 5. Uhhhh, jeg vælger så totalt at igonrere pointen med indlægget og kigger istedet på de smukke unge mænd, mens jeg leger med tanken om en yngre kæreste…det har ellers altid været et no go for mig, men nu hvor jeg nærmer mig de 35, så er det da på tide at kaste sig ud i/over noget nyt, ikke?

 6. Og skal vi vædde med, at det site har 8000 mandlige brugere og 4 kvindelige?

 7. Maren, det er HELT okay. Vi har tilgivet for at proklamere girl power af værste skuffe. Vi vil blive ved med at følge din blog! 😀
  Vi mænd er jo vant til at blive set på som grise – svin sågar! Og det er ikke engang kun i alders sammenhæng..!
  Det gjorde ondt at first – men vi har accepteret det. Det er blevet en hverdags ting.
  Men inderst inde er vi vel allesammen lidt nogle små grisebasser.
  Øf øf,
  /Kemikerne

 8. I har bare at blive her. Har det herligste billede af et lille flok hvidkitlede unge mænd, der sidder og læser min blog. JO I har. I har ALTID kitler på. Ikke sig noget andet! I har også briller og en lille bitte smule bøjler på tænderne. Har en særlig svaghed for nørder …

 9. Du er ikke så langt fra. Jeg har da i hvert fald haft bøjle på i 6 år, men det er heldigvis overstået nu. Kitlerne og brillerne er obligatoriske, så der rammer du rigtigt.

  Desuden fik jeg en gang at vide af en midaldrende kvinde, at jeg lignede en græsk gud. Et par dage efter sagde hun til mig, at min personlighed var ligesom Bonderøven på DR1. Så hvis du kan se en ung mand for dig i hvid kittel og sikkerhedsbriller med en krop som en græsk gud og en personlighed som Bonderøven, så er du ved at ha’ skabt dig et ret klart mentalt billede af en af kemikerne.

  /Tandhans

 10. Malene Kirkegaard Nielsen

  hahahahaha 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s