Trusler

Når ens pædagogiske evner ikke strækker til, må man jo ty til trusler. Derfor hørte jeg mig selv sige til barnet: “Hvis du ikke snart begynder at gøre noget selv, så skærer jeg dine arme af og giver dem til de sultne børn i Afrika”. 

Og hvad får jeg retur?

Velvillighed?

Respekt?

Rædsel?

Næh, et fnis. ET FNIS! Ungdommen nu til dags …

5 responses to “Trusler

 1. Jeg tror muligvis afkommet er klar over, at du ikke mener det. Jeg tror, den eneste løsning er, at sætte handling bag ordene.

 2. Man hører sig selv true hhv. lokke og forhandle med de særeste ting. Inden barn ville jeg have forsvoret at jeg nogensinde ville nedlade mig til den slags. Nu gør jeg det flere gange om dagen. Og han er kun 2 år og 8 mdr. Hvad kan det ikke udvikle sig til?

 3. Nyd det, nyd det, nyd det mens I har små børn…

  Sig mig findes der nogle der blogger om teeny’er? Har utrolig lange tasker over min knægt. Hvorfor flytter han pludselig om på sit værelse midt om natten? Hvorfor ligger de og ser en downloadet (fy) tv-serie i tre dage i streg uden at stå ud af sengen? Hvorfor går de tur kl. 22 om aftenen med musik i ørerne? Hvorfor fortæller de absolut intet om hvad der sker? Og bliver UTROLIGT sure når man spørger hvordan de har det.
  Kort sagt hvad fåk sker der inden i en teenage-drengs hjerne?
  Som kvinde vokset op udelukkende med søstre og alene med knægt kan jeg kun sige én ting: Jeg er mere eller mindre blank. På bar bund. Ude at skide.
  Mens jeg skrev ovenstående ringede han lige og spurgte: Hvor ligger vores pincet? Eh…Ved bare jeg IKKE skal spørge hvad han skal bruge den til….
  Men én ting er sikker. Man truer ikke en teenager…. Så er fanden først gal i laksegade…… 😉

 4. Hannelore: Hahahahahahaha, fuck mand, jeg ville også være helt blank. Synes du selv skulle starte en blog om det. Som du kan fortælle om det vil jeg helt sikkert være fast læser.

  • Hannelore – jeg holder med Maren. Start en blog. Er allerede nervøs, selvom knægten kun er 6 uger, og der er en far inden for nær rækkevidde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s