Posedameblogger

Med fare for at dette snart bliver til Anemones blog, har jeg endnu et par ord om yngstebarnet.

For der nemlig ingen, der bestemmer over Anemone. Ingen må have meninger om Anemone. Andet end Anemone selv. Anemone kan alt. Tør alt. I Tivoli kastede hun sin tre-årige lille krop ud i samtlige udfordringer. Jo højere jo bedre. Kunne hun bo i rutchebanen, ville hun gøre det. Og jeg måtte nærmeste bagbinde hende for ikke at fare med op i Dæmonen, da storesøster løb af sted, strålende af glæde over endelig at være høj nok til at prøve den.

–       Anemone, du tør da også alt, sagde jeg mens vi gik gennem Tivoli.

–       Næhææææj, svarede hun. For fanden om jeg skulle have lov til at have ret i noget der handlede om hende. Hun så mit skeptiske blik, men at give mig ret var ikke en mulighed.

–       Jeg tør nemlig ikke det der, sagde hun skråsikkert og pegede på tombolaen.

Godt så, weird kid.

Anemone bestemmer også egenrådigt, hvad hun vil have på. Det er svært at sige om fremtiden for hende er en supercool modeblogger – eller en posedame. Outfittet taget i begtragtning er vi på en fifty-fifty.

11 responses to “Posedameblogger

 1. Hahha, hun er skøn 🙂 Min yngste datter (jeg har tre, ligesom dig) har en mentalitet, der ligner Anemones meget. Måske er det bare sådan at man som yngstebarn og hele familiens darling vokser op med en klippefast tro på, at man kan alt? Al ros og anerkendelse forstærkes jo, når der ikke blot er et sæt forældre, men også to ældre søskende der istemmer klappe- og ihh-hvor-er-du-dygtig-koret… ? Jeg synes i øvrigt Anemones outfit er supercool 🙂 Lyder som en dejlig tivolitur 🙂

 2. Hun ser dejlig ud. Jeg er sikker på at det bare er et spørgsmål om tid før “street ballerina looket” slår igennem.

 3. Åh ja, sådan en headstrong pige har jeg også – på knapt 3 år. Hun dyrker ikke så meget ballarina/street looket men mere over i alle mønstrer og farver kan og SKAL sammensættes til størst muligt visuel forvirring. Husker du de, der billeder man skal stirre på og drejer de rundt og den slags? Sådan er det som regel at se på min datter når hun selv vælger tøj ( hvilket er oftere og oftere, da hun selv har adgang til kommoden… Måske skulle jeg sætte Ikea’s låsefiduser på…?

 4. hmm jeg er også den mindste, men jeg har jo en lidt anderledes opfattelse af at være den mindste, jeg ser det mere som : Hvordan fanden skal jeg kunne gøre de andre kunsten efter. Men der tror jeg at det handler om hvem man er, og jeg vil sgu meget gerne have noget af Anemones street ballerina groove. Måske mest som barn.Nu vil jeg have hendes mors groove, måske jeg egentlig bare skal slappe af og bare bruge min egen groove. Jeg er sgu da også sej. Fandeme.

 5. Hvor ER hun bare über COOL!

  • Helt enig og var det ikke nogenlunde samme trend der havde sat sit præg på damens påklædning da hun faldt i søvn i ladcykel? Haha

 6. Elsker at hun kaster håndtegn på billedet til venstre!

 7. Haha hun er da fantastisk 🙂 sådan ser min Sara også ud! Jeg har opgivet kampen – og i protest smidt alle hendes bukser ud! … nu vil hun så selvfølgelig have bukser på!

 8. Hun ser sej ud og har i hvert fald, poseringerne i ordent:-)

 9. Lækre tøs – Ingen posedame over hende. Hun bliver den cooleste ballerina DJ tror jeg:) Hvis hun må for moren selvfølgelig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s