Godt det er weekend

Fuck jeg er træt.

Først var det Anemone, der faldt i søvn klokken 18.30. Så var det mig, der forsigtig bar hende ind på den store madras der for tiden ligger på gulvet på ungernes soveværelse. Så var det jeg sneg mig op til overboen for at smugryge låne en pastinak. Så var det de to store, der besluttede sig for at danse tango lige præcis der, hvor Anemone sov. Så var det, hun vågnede. Så var det at hun var meget vågen. Meget længe. Så var det, at det pludselig var midnat og der var stadig to børn vågne. Så var det, der var nogen af os, der græd lidt over ting, der er absolut ligegyldige. Så var det vi lagde os til at sove i min seng. Så var det at vi faldt i søvn. Så var det at katten blev ved med at hoppe rundt i hovedet på os. Så var det jeg testede om den kunne flyve. Så var det at jeg kom til at vække den lille, da jeg ville skubbe hende lidt længere ind på sengen, så jeg kunne få mere en syv millimeter at sove på. Så var det at jeg brugte ret lang tid på at få hende til at sove igen. Så var det at den anden fik mareridt og tæskede løs på mig med sine små ben og talte meget højt om meget mærkelige ting, pegede til både højre og venstre med sin lille pegefinger. Så var det at vi sov igen. Så var det fuglene begyndte at pippe. PIP PIP OG FUCKING PIP. Jamen så hold dog kæft! Hvem fanden tror I gider høre på jer klokken 4 om morgenen? Så var det uret ringede og klokken var 6 og jeg tænkte, at det fandme godt snart kunne begynde at regne lidt på Allan, der er på Roskilde Festival. Så var det jeg smurte hundrede madpakker. Så var det at Kamille måtte sørge for at de to små kom i tøjet, så jeg kunne nå i bad. Så var det jeg konstaterede, at de var væsentligt pænere i tøjet, end når jeg dresser dem op. Så var det, der var nogen på mit arbejde, der sagde, jeg så træt ud. Så var det en anden tilføjede, at det vist var godt det var weekend, så jeg kunne få hvilet lidt. A HA. HAHAHA. HAHAHA. Så var det jeg nikkede ham en flyveskalle, flåede hans lever ud og åd den på stedet. Altså, det villle jeg have gjort. Hvis jeg ikke var så fucking træt ..

17 responses to “Godt det er weekend

 1. Har du det lidt som om, der er nogen der har lavet en udskrabning i dit hoved? Håber du kan se frem til mere smugrygning og en kold øl i aften.

 2. mener det samme som mariasmaskinrum. Jeg er også helt rådden træt. Har nærmest været ved at falde i søvn til et morgnmøde. Kender i ikke det der hvor det føles som om nogen er lige ved at slukke for kropsfunktioner og så fortryder. Man får jo et indre chok. hvem faen sidder og leger med ens knapper?
  Var ellers lige ved at vågne for vildt i morges, da jeg sneg mig ind på teenagedrengens værelse for at lede efter penge til bussen. Fandt fanme en pakke (nye og ubrugte!!!) kondomer i hans skoletaske som han havde haft med da han var ude at købe tøj sammen med kamerat i går.
  Vågnede jo lige et splitsekund dér. Han har jo for helvede aldrig kysset. Endnu. Det passer. Det passer! Han er jo en sød – men meget hemmelig, og mærkelig – computerdreng på 16 år. Eh. I al fald hemmelig.
  Det er lige før jeg vågner lidt igen nu. Må heller gå ned og spise frokost så jeg kan falde i søvn igen.
  Var fanme inde for at dobbelttjekke kondompakken i tasken en ekstra gang inden jeg gik (fandt penge på hans (klamme) skrivebord) Kun lidt ærgerlig nu at jeg ikke tjekkede om han havde købt small, medium eller large.
  Altså man vil jo helst ens børn det bedste…:-)
  Jeg skal saftsusemig også smugryge i aften efter dén morgen!

 3. HAHAHA, hannelore, du burde starte en blog om teenagemorlivet.

 4. Send mig den lever, så æder jeg den for dig. Jeg er sulten og skal være alene med mine unger det næste døgns tid, jeg har brug for næringen.

 5. ÅHH HA HA HA HA HA HA hvor er du god! Din stakkel. UUUUHHH jeg kender godt det dèr med lige at komme til at pille ved et hjørne af den lille sovetrold og SÅ står vi satme op og skal lege!!! ARGH! :oD

 6. Godt du kan få hvilet ud i weekenden?!?! Den kollega kan ikke have børn. Det er weekend AND THEN THE FUN BEGINS. Så er de der jo hele tiden, og snakker og kræver og vil og vil ikke og så har man virkelig brug for den der øl når de engang sover. Og ja tak til en blog om at være teenagemor. Så man kan forberede sig lidt på den fase. Hver alder sine problemer og bekymringer, som min – ellers ikke særlig dybsindige – svigermor siger.

 7. Er også en kende træt i dag. Kom dog i ordentlig tid i seng i går, men blev vækket af ovenboerne, som hyggede sig ret så meget og højlydt, fra kl. 3.30 til kl. 5.00. Gad egentlig godt ha’ deres udholdenhed 😉
  Blev så vækket af yngstemand noget før vækkeuret, fik ham sendt ud, nåede lige at falde i søvn inden uret ringede(og jeg lod det ringe lige lidt ekstra, så ovenboerne også blev vækket 😉

 8. Åh for satan da, så var det at jeg glædede mig til at blive enlig mor? Nå ja men fuck nu det, Synes det kunne være smart at når man fik sit første barn, så havde man en Kamille der bare lige kunne klare det hele. Når Allan kommer hjem så har du ret til 10 ugers frihed, fordi der forventes mere af en mor at være mor, end det forventes af en far at være en far, så jeg har en tanke om at kvinder arbejder hårdere, og banker sig selv mere i knolden fordi hun ikke kan leve op til sine egne forventninger. Fuck det lød klogt.

 9. Jeg er også træt træt træt træt -har været oppe 100000 gange i nat og lillebror tissede i storesøsters seng i morges, en ordentlig pøl. Og hun blev helt hysterisk og tudede som kun en tre-årig diva-dronning kan blive (bare fordi hendes seng, dyne og pude blev lidt våde!)… og den eneste grund til at han overhovedet var i hendes seng uden ble på var, at jeg (søde søde hustru) ville skifte ham et andet sted end på puslebordet, som står i soveværelset når nu manden lå og sov brandert ud derinde efter at have gået amok til Iron Maiden på Roskilde…. (heldigvis regnede det i går)

 10. Ja, det regner på Roskilde. Men IKKE NOK!!! Synes der skulle regne fæces!

 11. Årh slap dog af. Jeg skal være alene med terrortvillingerne, der kører 3 1/2 års trodsalder i stereo, i 14 dage (læs: fjorten dage, to uger, ti arbejdsdage og 4 fuldtidsweekenddage) fra i dag. Hvor mange øl og smøger tror I, jeg skal købe?

  Regne fæces på Roskilde…ret sjovt billede i mit hoved.

 12. Regne fæces…ha ha ha ha for fåks sake, tak for dén.

  Har også billede af kvinder på række der står og slår sig selv i hovedet med meget våd berlinger, efter kristinedilemmas kommentar.

  Ralle….

 13. Jeg kan godt forstå dig. Man må IKKE sige sådan noget til alenemødre. Virkelig uempatisk.

 14. Fæces-regn på Roskilde er det mindste man kan forlange!

  Kender godt det med lever-udflåning-og-ædnings-trang – troede kun det var mig der blev så aggressiv

 15. Ok, så et er dine indlæg på bloggen. Hysteriske. Mit daglige latterfix er sikret. Tak af hjertet. Jeg trænger sådan, skal jeg sige dig.
  Noget andet er kommentarerne til dine indlæg. Hysteriske. De kunne udgøre en blog i sig selv.
  På trods af fæces-weekend, så er du fandeme heldig!
  Sagde jeg tak? Tak.

 16. Jeg er med Estrid: Ha! Din blog er SÅ sjov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s