En anden slags blog

Og mens vi andre sidder og skriver blogs i øst og vest, om nullermænd og tivoliture, så findes der helt andre slags blogs. Besøg Mette. 

8 responses to “En anden slags blog

 1. Av for hulan jeg vil sgu heller aldrig miste min mor! Åhr mand det gør ondt at læse om!

 2. Men “hellere” en mor end en søn……nej, man kan ikke stille det sådan op, men for mig er det urimeligt, at min 35-årige søn skal dø, mens min mor stadig sidder og ryger (med KOL) på plejehjemmet 83 år gammel. men det rusker op i os, og vi ser at livet er så dyrebart, og at der er ting, vi skal huske at sige, mens tid er…..
  (min søn døde 2/6 i år) mange hilsner Lavendel

 3. Jeg tænker også, at det er trist at døden – som er det eneste sikre i livet – er noget, vi ikke har lært at håndtere. Det at sørge er en “kunst” som ikke længere er tilgængelig.
  Den skal helst ikke ses eller tales for meget om – desværre.
  Hvis vi nu alle viste det lidt mere og talte lidt mere om det, så ville det også være lidt lettere for de næste, at være kede af det..

 4. Det er så forfærdeligt. Jeg står selv i det samme, og bruger også min blog til at få afløb. Det er meget lettere at fortælle til fremmede end til venner.

 5. Men blogs kan ikke holde om en….

 6. Når jeg læser Mettes blog bliver “nullermændene” i livet blot til bagateller…

 7. Har lige læst Mettes blog og er pludselig tilbage i tiden til 1982 hvor jeg stod med samme afmagt og grænseløse sorg og vrede over at min mor valgte misbruget og døde i en alder af 50 år – og fik også rippet op i sorgen over at min far også valgte misbruget og døde i ’96. Det er barskt at blive forældreløs inden man er 40 og vide at det samtidig gør ens børn “bedsteforældreløse” – -og så er de andre “små”-problemer jo bare bagateller, som Amarillen skriver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s