Få verdens bedste nødder

Nu har jeg to gange inden for relativ kort tid fået spørgsmålet:

–       Sig mig, har du fået lavet dine bryster?

Hvem der stiller den slags udiskrete spørgsmål? Blandt andet hende her, der altid kalder en spade dét, den er, og derudover i sin tid var en formidabel redaktør på mine bøger.

Nå, men det har jeg ikke. Fået lavet mine bryster altså. Jeg frekventerer bare Anne Sax med jævne mellemrum. Ved godt jeg taler ofte om hende. MEN jeg har ledt efter hende hele mit liv. For hun kan trylle med lingeri, og vende min barm til en absolut fordel. Desuden har hun det sjældne talent, at det ikke er ubehageligt, at have hende i prøverummet, selv om man står og flagrer rundt med det hele.

Seriøst damer, I bliver nødt til at besøge hende. Bestil en tid i forvejen, så I er sikker på, hun har tid (det koster ikke noget). Al respekt for hendes personale, vil jeg til enhver tid sørge for at min tid er hos Anne. Jamen hun kan bare noget helt særligt. Hun retter din bh til med millimeters nøjagtighed og giver ikke op, før hun har fundet den model og den størrelse, der sidder fuldstændig perfekt på dig. De sidste to jeg købte, sendte hun endda en tur forbi fabrikken, for at få dem syet et par centimeter ind i omkredsen. Er vist ikke fed nok til at have de bryster jeg har, eller noget.

Om hun er vanvittig dyr? Næ, altså en bh koster vel 5-6-700 kroner lige meget, hvor du køber den. Nej, ikke HM, til gengæld skal du have et solidt boob-job for at de holder noget som helst. Desuden kan du vel egentlig købe utrolig mange 500-kroners-bh’er for det, to klatter silikone koster …

18 responses to “Få verdens bedste nødder

 1. Og folket rejste sig, mens de stemte i kor og messede “vi vil se den på”.

  🙂

 2. I concur with Rasmus! Du kan også tegne dem! Nødderne!

  Tak for tip!

 3. Tak Rasmus fordi du var den første, jeg var inde noget før, men gad ikke at være den første igen.
  Men ja, hvis Fuhrmann kan løbe i pink halløj så kan du også vise os dine nødder.

 4. Og der er ingen af jer, der vil synes det ville være slightly too much, hvis jeg lagde mine bryster på bloggen? For min umiddelbare fornemmelse for sagen er, at det ikke er en god idé … 🙂

 5. Min umiddelbare fornemmelse er, at det ville være på sin plads. De er jo pakket ind og det hele!

  Forresten, så ville jeg ønske, at jeg også var lidt for fed til de bryster jeg har 🙂

 6. Tænk på dine søgeord, er du sikker på du tør?

 7. Nå det var dråben… jeg bliver nød til at finde en undskyldning for at komme til Kbh i foretningerne åbningstid.

 8. Anne Sax er faaaaantastisk. Besøgte hende efter din anbefaling, og køber aldrigaldrigaldrig bh’er andre steder igen. De er så søde, der er ingen dumme spørgsmål, ingen pinlighed – og man går derfra med bh’er der får én til at se yngre, spændstigere og lækrere ud.

 9. A little to much Anne sax!

  Jow vi vil se!! Og to klatter er løvrigt langt bedre givet ud, så har man også fornøjelsen når bh’en er smidt ;- )

 10. Kan ikke finde ud a, om det er fordi, han vil mig det godt, eller fordi patterne er blevet meget lange ìg flade, at Hr F overvejer at sende mig forbi Anne Sax (efter at have læst om hende her)

 11. Altså, jeg ville bare ønske, jeg ikke var for fed til bryster, jeg (nærmest) ikke har…! 😉

 12. Det der med hende Anne.. Måske man skulle prøve 🙂

  Har ret små bryster, hvilket altid bliver kodet sammen med “du har ikke brug for bh/støtte/crap/du kan gå i h&m/”prof” lingeri sælger der siger jeg er for ung til at gøre noget ud af mine bryster/mere crap”. Er ret træt af det. Måske Anne S. har nogle gode råd til dét? Altså ..

  Har hun ikke en brevkasse?!?!?! ‘*sidder desperat i jylland*

 13. Du kan helt sikkert skrive til hende inde på bloggen, der må være en mailadresse.

 14. Jeg var også forbi Anne Sax for et stykke tid siden, fordi jeg fejlagtigt troede, at jeg havde råd til at forkæle mig selv med en ny BH – Mine bankrådgiver var dog af en anden opfattelse men SommerSummarum er at jeg nu er indehaver af et sæt absolut velsiddende og eksklusivt lingeri – BH og trusse that is – Det er en stor fornøjelse at tage det på og betjeningen var meget behagelig – også selvom det ikke var Anne herself 😉 Kan varmt anbefales!

 15. Jeg var forbi i dag (havde bestilt tid) og kan kun støtte op om de rosende ord. Det er kompetent rådgivning og selvom man har en fremmed til at pille og rette ved bh’erne, så føles det ikke underligt eller for meget. Jeg købte 2. Bonus er at man får en profil, hvor der står hvilke andre bh’er man evt. kunne lide, hvad der klæder en, hvad man ikke er til etc. Så man skal ikke starte forfra, næste gang man ser forbi. Jeg kan varmt anbefale at bestille tid!

 16. Pingback: “Få verdens bedste nødder” | Anne Sax

 17. Det er en butik i særklasse og alle kvinder burde prøve at booke en tid der- man kan endda få en gratis tid til lingeristyling via http://www.annesax.dk. Alle jeg har sendt derind har haft super gode oplevelser og er kommet derfra med en fantastisk oplevelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s