Hysterisk feriestemning

Jeg har ferie. Det har jeg haft i en uge. Alligevel er det ikke lykkes mig at holde op med at stresse. Nu er det jo også en herlig vane jeg har, altså at overbooke mig selv og derfor ligge vandret i luften – med stort potentiale for tudefjæs om aftenen. Så det er jeg selvfølgelig fortsat med hen over ferien, hvor jeg blandt andet lige skulle lave en udstilling til den samiske festival. Noget der i mit hoved ville tage tyve minutter. Og i virkeligheden selvfølgelig noget, der har taget flere dage. I det samme hoved fandtes også en forestilling om, at jeg selv behersker alle de computerprogrammer der skal til for at lave den flotte finish. Jamen, hvor svært kan det være? (hysterisk svært!). Og klart kan jeg da også selv rette de samiske tekster til, så de er fejlfri (HAHAHA, idiot).

Når realiteterne begynder at ånde mig i nakken og både sluger min tid og mit polerede selvbillede, bliver jeg psyko-stresset. Og så bliver jeg hidsig. Skælder og smælder. Så tager Allan over. For han behersker rent faktisk de der åndssvage computerprogrammer som latterlige narrøve uden sans for logik har lavet. Min allestedsnærværende finske AD’er har også været inde over, her sætter han de sidste tegninger op for mig (det viste sig jo også, at jeg i virkeligheden heller ikke kan skære lige eller klistre noget på et stykke pap uden det bliver krøllet).

Den samme finske AD’er havde endda å mange gode fif til, hvordan jeg skulle få det til at se ekstra lækkert ud, når jeg hænger det op, at jeg burde have spundet som en lille mis eller i det mindste sunget en takke-hymne. Men næ nej, ikke mig. Hverken den ene eller anden hjælpende sjæl (incl. min kusine der suste de samiske striber igennem for brølere) fik mig til at slappe af. Jeg har kartet rundt og lignet trommeslageren fra Muppetshow hele ugen. Helt ondt i halsen har jeg af al den råben. Allan påpegede stilfærdigt, at han måske syntes, det virkede en smule utaknemligt, at jeg skældte ud, når han nu sad der og hjalp mig. Muligvis .. men gav ham en flyveskalle bare for en sikkerheds skyld.

Nå, men nu sidder jeg så her. Med ferie på papiret. Og en næsten færdig udstilling i baglommen, som den finske er så satans sød at gøre færdig for mig. Og tænker, at det måske er på tide, jeg trækker stikket ud. Bare fordi vejret har besluttet sig for at blive ved med at være et røvhul, behøver jeg jo ikke være det. Så dear friends and family, der bliver nu stille på bloggen i nogle uger. Hvor jeg vil trække vejret dybt og prøve at få håret til at lægge sig igen.

God sommer!

15 responses to “Hysterisk feriestemning

 1. God ferie Maren!
  Det er velfortjent – men glæder mig nu, til du vender tilbage 🙂

 2. Neeeeeeeeeej. Bider mig lige i låret for ikke at tude, og ønsker en god ferie, tænker børn og mand har brug for dig mere end jeg har. Men vil savne dine ord. God ferie. Og få nu det hår ned.

 3. rigtig god ferie 🙂

 4. Holdt engang 3 ugers sommer, ud i et, uden mail.
  Det var så gennemgribende fantastisk at jeg svor det ville gentage sig hvert år (HAHAHA).
  Nå men det kan altså anbefales stort.

 5. Kære Maren
  Du har da SÅ meget ret til at holde ferie, damemenneske!
  Og bad så lige lidt i tanken om hvor mange mennesker du får til at grine … sådan på hverdagsbasis!… Det er jo ikke nogen småtingsafdeling du har kørende her!
  Glæder mig til du vender tilbage 🙂

 6. Her high north

  God ferie!
  I mellomtiden stikker jeg til Markomeannu og ser på bildene dine. 😉

 7. God ferie og tak for de fremsendte bøger – jeg har allerede læst dem og grinet højt! Skønt!

 8. God ferie! Hvis du kan:-)

 9. Kommer sgu til at savne mit daglige Maren”fix”. Men nyd din ferie. Det er velfortjent.

 10. Hej Maren. Jeg har et tip til det med håret (kender det godt til problemet), tjek lige hende her: ouidad.com. Hun kan altså noget også selvom det er stress-strit :). God ferie 🙂

 11. Du er altså fandme god Maren! Harhar haaaaaaaaar!

 12. Nej nej nej, hvad så med os? 😉
  Ej ok, god ferie, så…

 13. Verdens bedste ferie til dig!

 14. Rigtigt god ferie, Maren. Lyder som du trænger til den. Og kender scenariet så rigeligt. Har lige været på roadtrip i en uge med kæresten. Han havde stået for hele arrangementet, så jeg skulle bare hoppe i bilen med pakket kuffert. Har været uden internet (ej heller på mobilos) og nul computer. Så jeg har slappet af for første gang i meget lang tid. Det kan stærkt anbefales. Kæft, hvor bliver man omgængelig og stærk (og klar i knolden), når man har fået koblet af. Håber du får samme følelse – og så vil jeg glæde mig til du er tilbage på bloggen med en ny omgang dejligt sarkastiske hverdagsbeskrivelser.

 15. Hæ hæ – opløftende indlæg – tak for kigget 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s