I øvrigt mener jeg …

Jeg hader myg. HADER!

Har fandme lyst til at skrive sure læserbreve til Ekstrabladet om hvor meget jeg hader myg og hvor for dårligt jeg synes det er, at de findes. Ja, jeg er sgu villig til at smadre hele økobalancen bare for at blive fri myg i fremtiden.

Om jeg er tilbage? Jep.

Om jeg har været i Nordnorge? Oh yes!

18 responses to “I øvrigt mener jeg …

 1. Yes Yes Yes. Armene over hovedet og en tur rundt i stuen. Du er tilbage!!! Du har været s a v n e t….
  P.s møghader også myg. Hvad gør de egentlig godt for???

 2. Arh, come on Maren 😉 Et par myg er vel intet at regne i forhold til disse: http://jp.dk/nyviden/article2502338.ece

 3. De er desværre også i Sydfrankrig. Små, så man ikke lægger mærke til dem, før man pludselig har 4 stik i den ene knæhase, 2 på låret og 3 på bagsiden af overarmen – før man overhovedet har fået morgenmad. Det er lige til at blive hysterisk af!

 4. Hey, Du kan få en gå-væg-myg-app til din telefon!
  Maja

 5. Dup stikkene med vodka… altså ikke drikke det… tager kløe og hævelse samt evt betændelse.

 6. Hvordan er det deroppe i Nordnorge? Det vil jeg hellere høre om end de der blodsugere!

 7. Det var fandeme også på tide. Velkommen hjem.

 8. Uh, vodka, siger Marianne.. BumBum.. Vi fodboldtræner på Nandrupsvej – nærmest så’n en sportsoase midt i det hele på Frederiksberg.. som så åbenbart også er mygge-paradis! Seriøst, lige så snart du drejer om hjørnet fra det sted, så er der INGEN myg.. Og når vi er på banen løber vi frivilligt rundt, bare for myggene ikke skal have det for nemt.. BEDER træneren om at få ikke-alt-for-stillestående øvelser.. Og det er psyko-myg.. de BIDER! Det her er i hvert fald ikke normale myggestik, that’s for sure..
  Anyway, jeg er SÅ meget på dit hold mht. myg.. Især Nandrupsvej-myggene..
  Og yir! Godt at have dig tilbage! 😀

 9. Hey og velkommen, har åbenbart haft ferie samtidig [London – Frederiksberg – Mors] ….. Hm. Det med vodka har jeg aldrig før hørt, men så fik jeg da godt nok en undskyldning for et alkohol-køb. “Hallo – jeg sidder bare lige og smører mig ind i Vodka.”
  Jeg er også snart bidt op… Må konstance ha åbne vinduer – i genhusnings-nabolejlighed som at der heldigvis stod tom – for at holde kloakhørm ud. Men det betyder også at jeg langsom er ved at få broderet mine ben med ekstremt-som-ind-i-helvede-kløende bid. Jeg synes de er særligt onde i år – mon har de fået e-coli i blodet. Hm, dér har de rigtig ligget og klækket ud i nogle små e-coli søer rundt omkring…..Nej hva? Ad. Er der en biolog til stede?

 10. Komfurkosmonauten: ha ha ha

 11. Må jeg lige anbefale en gratis opfindelse – en app, der kan gøre kål på den rædselsfulde mygs nærvær: The Anti Mosquito Sonic Repeller. Fantastisk.

 12. Ja jeg kunne sgu også godt lide at vide hvad deres formål er her i tilværelsen. Altså hvad skal man bruge myg til?
  For der er eddermame også mange heroppe i Finland sku’ jeg hilse og sige!

 13. kirsten: det kommer an på hvor i finland du er, her i helsinki har jeg ik set mange myg, og er lige kommet hjem fra en roadtrip til øst finland (koli)… heller ingen myg der. forresten var der heller ingen myg i lapland da jeg var der (utsjoki/kirkenes) forrige sommer – er egentlig ret heldig med de myg.
  desuden er det da spild af vodka at bruge det på myggestik – det skal da drikkes! køb hellere noget lidocain/xylocain på apoteket..

  • vi bor 25 min uden for Helsinki (arbejder derinde…) og så må alle de myg der ikke var andre steder være kommet hen til os. Men er glad for at høre at Lapland kan være myggefrit for vi har holdt os væk om sommeren pga myggefaren!

 14. Hi hi fedt! har downloadet den – må fluks teste den i nat! Så også en anden fed app forleden. “Annoy-a-teen”. Desværre kun til iPhones, til hvilken jeg endnu ikke er nået (Har pt HTC HD)
  Men den havde irriterende høje lyde – teens kan jo høre lyde vi andre ikke kan – fåk, den gad jeg godt drille min sure teen med…..

 15. Hvis så bare de sugede fedt istedet for blod, så tror jeg ligefrem jeg ville elske myg !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s