Den gode undskyldning

Selvfølgelig er det en bæredygtig undskyldning, at jeg ikke kan løbe mig en tur fordi min løbetøj er til vask. For det er jo ikke en den slags “til vask”, som når ens godrøv-buks er til vask og snildt kan hives op igen og tages på efter en omgang spytvask. Næ, det er tydeligvis den slags “til vask” der betyder “væk til det er rent igen”. Og det er jo ikke så godt. For vores vaskemaskine døde også under TT (toilet-tsunamien). Åh, hvor er det skidt. Hvad skal jeg jo gøre. Hvad skal jeg dog gøre … hæhæhæææææ.

9 responses to “Den gode undskyldning

 1. Toilet Tsunami 🙂 Lækre billeder på nethinden der! Tænker Fuhrmann stadig har en dragt du kan låne hvis du bare slet ikke kan vente. Og ellers; ud i solen og steg – den er væk om lidt.

 2. Løber i mandens?
  Spurter i Føtex efter et nyt sæt?
  Løber i ferieshorts og festival T-shirt?
  Låner overboens?

  Nej, jeg kan godt se det. Der er ikke noget at gøre. Slå røven i sædet, hæld et glas kold rosévin op og nyd den skønne sommeraften. Der kommer en ny dag i morgen.

 3. Nyyyyyde det! Ud i aftensolen med en god bog – og lad manden putte ungerne 🙂 Det vil jeg gøre! Mit løbetøj er nemlig … hmm … et eller andet sted i bunden af skabet! Så bestemt så krøllet, at jeg IKKE kan begive mig ud på en løbetur i det!

 4. Aj, du låner da bare noget af mig, og så tager vi ud på fælleden sammen med Fuhrmann og gokker de massemordere en på lampen, som hun møder hele tiden derude. Kom frisk.

 5. Er det ikke gravhunden der kender et sted, hvor man kan vaske og date samtidig?

 6. Onkel Anne, det du siger der, lyder som noget jeg kunne finde på at sige, når jeg er virkelig fuld … Det giver jo ingen verdens mening!

 7. Gravhunden må være Nadia? findes der andre gravhunde? og hmm jamen det lyder altså som et spændende koncept vaske og date. Men normalt så vasker man jo fordi man er udgået for lækkert tøj, eller løbetøj. Og jeg siger det samme som den øverste Helle. Nyd sommeraftenen med rosevin, eller Baileys.

 8. Det er måske ikke nu, at jeg skal berette om mine løbebukser…. men da vi kun havde taget et par med på ferie og både manden og jeg løber – ja, så endte de med at løbe små 80 km. inden de nu endelig er blevet vasket. Der kan du snakke om mega klamme løbebukser!!! Det kan sagtens lade sig gøre – man tiltrækker bare lidt fluer på turen!

 9. Stemmer også på vino. Har aldrig hørt om det der “løbe”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s