Ikke meget lyd her fra

Jeg ved godt I sidder og bider jer i knoerne af spænding efter at se mine feriebilleder, men jeg kan ikke blogge. Har travlt med at være hysterisk over komme-hjem-stress. Som minder forbavsende meget om tage-af-sted-stress. Bare med kufferter der brækker sig ud over hele stuegulvet i stedet for bunker der prøver at proppe sig selv ned i dem. Prøver desperat at tørre unger af på alle mulige legekammerater. Dog kun med 33% succesrate. Så 66% af afkom er hjemme og er smittet med mit hysteri. Kæft de råber! Fx at jeg skal holde op med at råbe. Aaaah, ferieidyl!

 

5 responses to “Ikke meget lyd her fra

  1. Du burde have dit eget værelse, som hed mors kontor, og når du var der måtte ingen komme ind. Så kunne vi få ord. og alle ville vel få ro.

  2. Jeg HAR et kontorhjørne her i stuen, som er mit og kun mit og nu Allans fordi toilet-tsunamien tog hans. Nu fylder han både mit hjørne og hele stuen og med sine store brummende computere. Hvilket kun gør mig mere hysterisk. Dog tror jeg, at jeg hvis jeg bliver ved med at råbe, at han meget hurtigere får flyttet sig selv hen i det nye kontorlokale han har lejet, for det er jo kraft edme ulideligt at være sammen med mig lige nu …

  3. Velkommen hjem 🙂

  4. Har ham der havemanden ikke lavet et hjørne under en hybenbusk du kan gemme dig under?

  5. Åh det er fantastisk at komme hjem fra ferie;-) Nogle gange spørger jeg faktisk mig selv om, hvorfor det er vi gør det der med at tage på ferie; stress inden man kommer af sted, lidt panik/stress når man er kommet af sted indtil man lige lander rigtigt, stress når det hele skal pakkes ned igen og super meget stress når man kommer hjem og alt skal pakkes ud igen og ikke mindst tilbage på en eller anden plads (i den situation er jeg mere eller mindre ligeglad hvor tingene forsvinder hen, bare de er væk;-)). Så har det satme også bare at være en god ferie, man har været på;-)
    Velkommen hjem:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s