Mig og min kone

Nede for at købe puslespil til ungerne. De fleste af dem, de havde, led druknedøden under TT. Det blev der råbt en del over her til morgen. Så jeg gik ned til Legekæden for at købe et par nye til dem. Kom til at stå og se på spil. Syntes Besserwisser i familieudgaven så interessant ud (på evig jagt efter ting at lave med unger, der ikke keder mig langt ned under gulvbrædderne).

– Det er et rigtig godt spil, sagde ekspedienten. – For spørgsmålene har forskellige sværhedsgrader, en kategori til børn og en til voksne. Så det er også sjovt at spille for dig og din mand – eller din kone.

Det var så her jeg gik helt i stå, fordi jeg gav mig til at stene over, hvor fuldstændig vanvittig fedt det ville være at have en kone.

Glemte at høre resten han sagde om spillet. Købte fraværende to puslespil og gik hjem og klantrede Allan for ikke at være kone. Altså sådan en med forklæde og flæskesteg i oven. Ikke sådan en som mig. Sguda.

15 responses to “Mig og min kone

 1. Hold nu kæft, de ekspedienter – de er sguda osse nødt til at helgardere sig..
  Men tanken om at ha en kone er ikke helt tosset – jeg vil osse godt ha en! Hun skal være go til at stryge og lave mad – og hvis nu osse hun gider at stå op med ungerne nogle dage, så tar jeg osse blomster med hjem til hende engang imellem..

 2. Du sku ha’ købt Besserwisser. Det er drønskægt. Det har en xylofon.

  EN XYLOFON!

 3. Med fare for at lyde lidt stalker alike, så forestiller jeg mig, du ligner Vanessa Paradis? Ai men, se lige her:

  Og det siger jeg ikke engang for at blive din kone!

  Hilsen Line

 4. hahahaha, det er jo som om at han bare kan se igennem dig, og kan ane dit sande jeg. Jeg står så meget forrest i køen, jeg kan både massere og lave god mad, og jeg skal nok købe en dolk også. Der er ikke det jeg ikke kan. Bare du siger noget sjovt engang imellem så er jeg ret ligeglad med at lave mad hver dag, og sådan. Eller nej vent stop! Man skal jo ikke være sådan så tilgængelig, så jeg må lige se i min kalender, fordi jeg ved altså ikke om jeg kan den der dag.

 5. Hahaha, de er begge meget pæne og meget tynde udgaver af mig og Allan. Men fra visse vinkler kan jeg faktisk godt se hun ligner mig lidt. Noget med kindbenene og tænderne. Har også mellemrum. Men kun hvis man ser mig fra højre side.

 6. Kristine jeg troede du ville være den, der havde skrevet første indlæg! Måske du er ved at være ovre din Maren fase? Og i øvrigt ved du godt, at jeg er førstekonen!

  Maren uhm flæskesteg! UHM!

  • Jamen for fanden undskyld at jeg fandeme havde et liv, og så lige i dag af alle dage! Jeg er fandeme også skuffet! Det var så meget mig der skulle have kommenteret først, det er lig’som min ret ik? Og Maren hvis ikke nogen kæmpede om retten til at være din kone så ville du jo sidde og knibe en lille tåre…og nej Anne, min Maren face slutter aldrig. Men man skal måske også give kvinden lidt plads til at trække vejret ik? bare lidt.

 7. You guys scare me 😉

 8. Var det ham den unge? Han siger nogle virkelig sjove ting. Han har engang meget fortørnet sat mig på plads, fordi jeg sagde, at Lucky Luke vel ikke var sherif. Det var han så åbenbart på et tidspunkt. Den gang havde han en lang pandelok, så jeg kom til at sige, at han egentlig lignede Lucky Luke lidt. Så stod vi der, to freaks, og sagde mærkelige ting. Gangtwisse det var ham, ikke?

 9. Hvad med det billede af Allan i kjole? Hæng det op, så kan han være din kone en gang imellem 😉

  (ok, lidtr creepy, men måske den kunne gå?)

 10. Også mig, jeg vil også have en kone! En klog dame sagde engang, at en hver moderne familie mangler en husmor! I Coop kan man hver jul købe en “bedstemor-nisse” – i halv naturlig størrelse – sådan en vil jeg have i naturlig størrelse. Så skal der være ryddet op, når jeg kommer hjem fra arbejde, være strøget tøj, være handlet ind og lavet mad og der skal være store mængder af hjemmebagt brød 🙂 – så skal jeg nok tage mig af haven, handle ind og reparere tøj.

 11. Elsker, at du møder en dansk ekspedient, som for engang skyld ikke er snævertsynet og bare formoder, at du har en mand derhjemme (også selvom du har det). Det måtte fandme godt ske lidt oftere for mig – så behøvede vi ikke stå der og være akavede, når jeg i en udmattende fødselsdagsgaveindkøbsproces må fortælle, at min kæreste altså er en kvinde. Hurra for mindre heteronomativitet siger jeg bare!

 12. Jeg vil også ha en kone med flæskesteg i ovnen!! Og ja ham den unge fyr i Legekæden ved de mest fantastiske ting – måske ku han ligefrem fornemme hvordan du blir efterstræbt af kone-hungrende damer med hang til godt sprog.

 13. Jeg vil fanme ikke ha en kone. De er sgu så hysteriske, krævende osv.
  Men nu har jeg også en teenager -dreng og ikke 17 små tøsepiger som roder med klippe og klistre overalt, så jeg har ikke det der behov for frikadeller og oprydning og stuff. Næeh, vil sgu hellere ha en mand, der rigtig kan banke….Arj undskyld, havde vist nogle af de dersens drømme i nat.

 14. Må straks advare dig imod at anskaffe Besserwisser i den grønstribede version, hvis det er den du har kig på. Her har producenterne nemlig overgået sig selv udi fornyelsens kunst, i en grad så det desværre faktisk gør spillet til et ulideligt miskmask af indviklede regler og -hold nu fast – xylofonspil!!!… Det lyder sjovt…. og vi troede da også i vores sommerhusbranderter at vi nok sku’ blive underholdt…, men ak nej!
  Fiasko-spil… køb IKKE den version!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s