Mig og koteletten

Jeg har en åndssvag høj pande.

Derfor har jeg, siden jeg var helt ung og opdagede at mine øjne startede ti centimeter længere nede i ansigtet end på andre, gjort mig den ulejlighed at rynke panden sådan cirka hele tiden. I hvert fald helt sikkert når der skulle tages billeder. Bare for at være sikker på at der også var plads til resten af mit ansigt på billedet.

Og jeg kan nu se, på et af sommerferiebillederne, at jeg også prøver at vise mig fra min yndigste side, når jeg indhalerer en hel skive gris med fingerne.

Tjek også lige det feminine greb jeg forstår at håndtere koteletten med.

9 responses to “Mig og koteletten

 1. Haha, vi burde lave en klub! Gør præcis det samme, med at rynke panden, men det hjælper bare ikke helt.
  Min pande er en af de eneste kropsdele der kan ses fra
  Månen…

 2. Man kan sgu godt se, du har øvet dig i at rynke panden længe. Jeg har lige været ude foran spejlet for at se, hvad jeg selv kan på den front. Det er ynkeligt i forholde til dig. Til gengæld er jeg pissegod til at holde mine øjne på vid gab for at *skjule* deres skævhed.

 3. Jeg vil elske at spille på din pande! Min farfar havde næsten lige så mange rynker som dig, og når vi rigtig hyggede så havde vi begge en pibe i munden og jeg spillede på hans pande med en finger mens han lagde lyd til (eller pande om man vil!)

 4. Jeg er sikker på at mænd er vilde med det billede der! Rynker eller ej!

 5. Altså pandehår er jo vejen frem, hvis man har høj pande – er sikker på du vil se friggin pæn ud med det. Og så kan du bruge kræfterne på at spise gris i stedet..

 6. En frisør sagde engang til mig: “Du har en maaarjet høj pande. Ved du godt det? Er der ikke mange andre, der har sagt det til dig?” Gu’ var der ej. Men da min arrigskab var fordampet og spejlbilledet studeret (og skældt ud), måtte jeg jo give damen ret (og fyre hende, naturligvis). Har forsøgt mig med pandehårsløsningen et par gange siden, men med et par ret selvstændige hvirvler i selvsamme totter, bliver det bare til noget røvballegardin, der fremhæver den tårnhøje pande endnu mere. Så sig lige til, hvis du finder på andre løsninger. Tak. (I mellem tiden vil jeg æde en masse koteletter!!).

 7. Kan du også rynke på næsen?
  Det kan jeg – men ikke på samme tid, som jeg rynker panden (som du gør på billedet), men jeg går og øver mig i at kunne rynke BÅDe næsen og panden på samme tid. Ku’ se freekin’ sejt ud (ikke mongolagtigt, spasseragtigt eller pissefuldagtig, slet ikke…)

 8. Åh Gud, nu er jeg sikker på at der kommer til at være endnu flere kvinder der rynker panden. Jeg har selv lige prøvet at se om jeg kunne rynke i panden og på næsen på samme tid, det kan godt lade sig gøre, men det er meget svært, og ansigtet falder måske af senere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s