Hvis!

Hvis der er én til, der siger “køkken-alrum”, så svinger jeg en syngende flad. Ikke for noget. Bare fordi.

11 responses to “Hvis!

 1. Køkken-alrum

  Den var for oplagt.

 2. Fordi du ikke har et, fordi du har et, fordi du ikke gider høre ordet, fordi du har pms, fordi …hvorfor fordi?

 3. En smule touchy, er man? Og jeg svinger en syngende flad hvis der er flere unger, der råber “jeg er fæææærdiiiiiiiiiiig” i aften.. Og jo, jeg er lidt pms’y i dag:-)
  Men du er jo altså nødt til at dele lidt historie med os her – du kan bare udelade ordet eller erstatte med et andet.. Kald det cigar eller noget og spill the beans!

 4. Har altid hadet ordet alrum. Sådan et havde vi også, der hvor jeg voksede op. “Nåmen jeg smutter lige op på alrummet hejhej”. Indvendig irritationseksplosion. Det er ikke blevet bedre af, at der er klasket “køkken” foran. Totalt prolle-jovial meets Bo Bedre. Og de skal fandme ikke mødes i mit køkken, bare så I ved det.

 5. Men det er da bedre end samtale køkken! Jeg brækker mig! Og ikke af misundelse fordi jeg har et kakkelovnskomfur, men fordi det hele kan have noget med samtale. Samtale-kælder, samtale-vasketøjsstavi, samtale-parralel skidning! No fucking way!

 6. Køkken alrum er MEGET tæt på det ALLERMÆST irriterende man overhovedet kan ytre. Uforbeholden brunnæsning til dine udsagn herfra. Hellere sige loftsrum, kælder, bryggers, pulterrum el.l. Ikke nær så betændte og betydningsladede locations i hjemmet. Nærmest uskyldige ift det der ‘køk’n’al’rm’ Adr …

 7. Næste gange jeg kommer ind i et hus, der har et køkken-alrum, vil jeg lægge op til parallelskidning. Jamen, ER det et alrum, så ER det vel et alrum.

 8. I min familie, hvor vi i årevis har boet i ret små københavner-lejligheder, har vi opfundet et andet, godt rum (for i den slags lejligheder er der meget sjældent plads til køkken-“det-der-ikke-må-nævnes”): Spisetoilet!!! Ikke dårligt, vel??? (Jeg kan personligt godt både spise chokolade, løse sudoku og skide – ta den!!!) Mærkeligt at ingen smarte ejendoms-sælger-fimser har snappet det. “I lejligheden, der oser af den uforfalskede københavner-stemning, findes, ud over charmerende, originalt køkken (=gammelt, alt-for-lavt-til-at-kunne-overhovedet-omtales-som-bordhøjde, vakkelvornt, fedtglinsende bræddehelvede, hvor alt er sømmet sammen så det skal brækkes ned med hammer&mejsel når der skal renoveres!) og to stuer en suite, desuden SPISETOILET med plads til parallelskidning.” Havkig og køkken-Biiiiip go home!!!

 9. Låv it. Må bare sige at jeg ikke kan med “woop woop”-udtrykket! AAAAARRRRGH.

 10. Fuldstændig det samme med “friværdi” .,, nååååååjjj hvor har det været mangen en sammenkomst hvor jeg har været ved at brække mig over det ord. Jeg GIDER ikke høre om det. Heldigvis høres det ikke så tit mere. Mmraaar ha ha!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s