Søgeord

Jeg ved godt det ikke er så skide interessant med de søgeord. Men det er HVER dag for fanden.

Tissekoner mig her og tissekoner mig her. Og så lige “tissekoner”. Når man tænker på, hvor mange andre ord, der findes, som jeg personligt bruger oftere – især efter jeg fyldte 12.

Bare de to sidste dage:

Mandag: 

marens blog 79
maren uthaug 75
maren uthaug blog 13
maren 6
marens 5
maren blog 4
tissekoner 4
marensbolg 3
billeder af tissekoner 2
marenuthaug 2

I dag

marens blog 10
maren uthaug 3
tissekoner 2
hvordan ser en tissekone ud 2
maren uthaug blog 1

Det er lidt som om at have et telefonnummer, der minder om slagterens, så alle ringer for at bestille bøffer. Men der er ingen bøffer her, ingen tissekoner – dem må I finde et andet sted. (Men nu har jeg skrevet det så mange gange, jeg da kan være sikker på at være tissekonesøgningernes mekka).

19 responses to “Søgeord

 1. Men Maren – der ER jo tissekoner på din blog. En hel plakat endda. Kan sgu da godt forstå, at du bliver fundet af Google, når der er en kæmpe tissekone-poster et sted herinde ;o)

 2. Ahrg, du har jo ret. JEG ER EN TISSEKONEBLOG.

  Pis …

 3. Ja, og så endda en tissekoneblog med billeder. Og det er jo så åbenbart det, de vil se: Alle de mange mang’foldige’ tissekoner, der findes… På den måde egentlig en ok god gerning, du har gang i. Hvis nu bare 10% af dem, der søger på ‘tissekoner’, oprindeligt havde til hensigt at finde et pornosite, så er det noget af et reality-chek, de får, når de ser, hvordan ‘de’ rigtigt ser ud. Tissekonerne, altså. De rigtige slags.

 4. Du ku da lige smide et billede på. Så var den helt hjemme.
  Men ellers synes jeg mere, du skal fokusere på, hvor SINDSYG mange der søger på dig.
  Tænker hvordan fanden gør man det. Altså ud over at være sjov og skrive tissekone mange gange.

 5. Altså nu har jeg googlet tissekoner. Din blog kom slet ikke med på første side (blev faktisk lidt skuffet). Tilgengæld kunne jeg læse om en teenagepige, der var bekymret for om hendes tissekone var pæn. Og så var der selvfølgelig også det her link til en tissekonehalskæde…. http://www.oestrogen.dk/Kaerlighed%20og%20Erotik/Kaerlighed%20og%20Erotik/Haeng%20tissekonen%20om%20halsen.aspx

 6. PernilleNilausen

  Jeg tænker, du kan forvente en blogger storm nu.

 7. hmm jeg synes altså ikke at den plakat er fyldt med tissekoner, jeg synes jo at det er fisser eller kusser. En tissekone er på en pige og en fisse eller kusse er på en kvinde. eller I må det jo hedde. Der findes da ikke nogle kvinder der siger de har en tissekone? Eller?

  til søgeordene: Så har jeg altså før søgt på Lækre Maren, og sådan bare for at gøre dig glad, men hvis du slet ikke fået mine søgeord, så er det jo slet ikke noget ved.
  Men her er nogen til en dårlig dag:

  Lækre Maren
  Du kan hvad du vil
  Dit liv, dit valg
  Jeg drømte om dig nat
  Jeg ser op til dig
  Man må godt fejle
  Man behøver ikke at kunne kontrollere alt
  God røv

  ps. Nogle af dem er også til mig selv.

 8. Du har selv brugt ordet tissekone 9 gange i indlægget og det er også brugt adskillige gange i kommentarfeltet. Hver gang du laver et indlæg som dette stiger du længere op på Googles resultater, når der søges på tissekone. Du gør det værre for dig selv hver gang.

 9. Ej, den der tissekonehalskæde.. Jeg.. jeg er speechless.

 10. Nu 11 gange i indlægget: tissekonehalskæde?

 11. Tænker, det ville være værre, hvis der blev googlet på ‘marens tissekone’ …

 12. Jeg tænkte, at det måske var fordi der ikke var så mange ud over dig der brugte ordet tissekone. Men det var der åbenbart i følge Laura. Eller også er der måske bare et helt nyt og uopdaget marked for tissekone blogs. Yt er modeblogs og in er tissekoneblogs

 13. Jeg ved godt at jeg er en slags mand af en art, men skulle jeg foreslå noget ville det være en bandlysning af … ordet, og så måske i stedet bruge ‘vagina’ fra nu af?

  :hjælpsom:

  Ja, ok. Tissekone er sjovere. Undskyld.

 14. Jeg oplever omtrent det samme med forskellige versioner over “shemale søges” – et indlæg jeg for længe siden skrev om en kontaktannonce hvor en fyr søgte en shemale i Aarhus Onsdag får nu dagligt mindst fem shemalesøgende til at droppe forbi bloggen. Hvis man google “shemale” og “århus” på google dukker jeg op på side 1. Yeah, thanks google!
  Ikke et ondt ord om det – de er mere end velkomne. Man ser det bare ikke nødvendigvis komme vel…? Altså hvilken målgruppe man ligesom rammer.

 15. * ha ha* Og så så man mig google “Shemale Århus” for at finde stilhedfoerstorm – og fik denne besked fra Google:
  “Ordet “shemale” blev udelukket fra søgningen, fordi Google Beskyttet søgning er aktiveret.”
  Pokkers! Note til self: Aldrig søg på sjove/frække søgeord på job…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s