Ingenting

I går havde Kamille fødselsdag og det var en fantastisk dag. Og jeg var så træt, da den var slut, at Allan ikke måtte tygge ved siden af mig i sofaen. Kind of pirrelig. Ja, jeg undskyldte at jeg var sådan en strigle. Ikke at han måtte tygge af den grund.

Og nu skal jeg arbejde. På mit arbejde. (wtf?)

Men mangler kun en eneste streg på en tegning jeg snittede på i går til bloggen. Så kom tilbage senere, hvis det rent faktisk er lykkes mig at få en idé til den kampagne jeg skal lave, så når jeg også stregen til jer.

14 responses to “Ingenting

 1. min kæreste må ALDRIG tygge ved siden af mig i sofaen! ALDRIG….
  så jeg synes, du er rummelig og meget tålmodig når Allen må nogle gange…

 2. Hvor fedt, at det blev en god dag. Burde du ikke bare sende den der kampagne ud i plenum, ligesom du gjorde med fødselsdagen? Så fixer vi den, du kan slå en streg (tøhø) og vupti – en halv fridag til dig…! Gid verden var så simpel, hva’? Glæder mig under alle omstændigheder til at høre mere om dagen, at se tegninger og så vil jeg bare sige, at jeg totalt kender til problemet med andre menneskers tyggeri.

 3. Skal vi bytte? Jeg overtager tyggeAllan og så låner du min kramme/kyssegale og lettere demente svigermor, som jeg har boende i 2 uger. Og ps. hun taler kun engelsk og hebraisk. Til gengæld har du oplevelsen af at være med i “Find Nemo” på døgnbasis. Interesseret? Jo, ikk’?!

 4. Ik for at afspore debatten fra arbejdspres (for der kan jeg så rigeligt være med), men hvor er jeg glad for, at der er andre end mig der er tygge-intolerante. Jeg er det sådan set hele tiden, men tilstanden forværres klart ved træthed. Kan supplere med at jeg også er stærkt overfølsom overfor smasken og gafler og skeer der ramler mod tænder. Can´t help it, og jeg kan være sindssygt sippet med det. Tilskriver det at jeg havde en morfar der … skal vi sige … spiste mindre pænt. Syntes simpelthen det var så pinligt da jeg var barn. Lidt synd for min kæreste, men så kan han jo bare spise civiliseret, ik?

 5. Ahr! Jeg synes, at det er en nareteaser, den der “kom tilbage senere og se min streg” 😉

 6. I KNOW, men råb det til alle mine kolleger i stedet. De taler til mig på én gang alle sammen. Fandme som at være hjemme hos de tre små rotter, bortset fra jeg ikke kan sige ting som: Skal vi ikke lave en aftale om, at I får lov til at se Disney i en time, så får jeg fred den næste time?!

 7. Fik jeg sagt time?

 8. ____________________________

  Imens vi venter på Marens så se lige den her streg. Og ingen må sgu da noget når man har holdt fødselsdag, så skal alle holde kæft.

 9. Er Allan aldrig Smuk mere?

 10. Sgu ikke lige nu. Han ligner én på hundrede. Men det er vist en kombination af gårsdagens fødselsdag og tanken om alle de forberedelser vi skal have gjort til diskofesten for 3.D i morgen. Personlig speedspiser jeg sukker …

 11. Ej jeg troede sgu da at det var diskofesten der var overstået. I stakler. Men vær lige sød at sige at det er det værd på et tidspunkt, at få børn, Altså. fordi, den ene dag tænker jeg, Neeej et barn, sådan vil jeg gerne ha. og den anden dag tænker jeg. Et barn? Som i at jeg skulle have det, sådan i min lejlighed, sådan i mit liv, og indtil jeg dør agtigt, det fungerer jo ikke ligesom et ægteskab, man kan jo ikke helt blive skilt, som sådan. Jeg tror ikke rigtig at kundeservice ville vide hvad de skulle stille op, hvis man kom der med sine børn og en slags bon. “Kan jeg få en iPhone og resten i kontanter tak.”

 12. Åhhh, Maren. Vær sød at blogge om diskofesten…..gerne i detaljer. Har en aftenfest for 24 3.klassesunger under opsejling, og der er stoooore forventninger fra det snart 10årige pigebarn (ja, ja der er først til januar, men får koldsved allerede nu, bare ved tanken), – gode ideer modtages med kyshånd!

 13. Lige her mens jeg i det skjulte sidder og slammer Gossip Girl: Jeg haaaaadede når min x spiste peanuts, når vi sad i sofaen. Scene: Skål helt oppe ved hage. Skovle ind. I håndfulde. Hvorefter han slikkede fingrene en efter en.
  Øeh?? Sexet? I think not. Når teeny søn gør det samme er det næsten lige så slemt (fanme ufatteligt så meget de arver) men kan ligesom ikke svine ham lige så meget til som jeg svinede faren til…. Altså det er ligesom ikke det samme. Pis åsse.

 14. Hov. poppelop=hannelore

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s