PMSBMW

Muligvis er vi ude i noget PMS. Eller også er jeg rent faktisk berettiget til at sparke hysterisk til den store oppustede BMW, som verdens største flæskefede nar har blokeret indgangen til cykelkælderen med …

12 responses to “PMSBMW

 1. Man må godt sparke til bildæk, bande hysterisk og give fingeren når man er PMS. Du har min tilladelse.

 2. Også min, og så kan du bagefter trøste dig selv med at bage denne vidunderlige kage til dig og dine i aften… http://www.smag-behag.dk/2010/12/bojesens-marcelkage/

 3. Jeg har hørt “Alle sømænd er vilde med pi’r” i dag i mit headset på arbejdet – jeg var også smågnaven og skulle skrive en artikel. Hold nu kæft man bliver glad i låget af den slags. Kunne godt være et supplement til kagen:-)

 4. Jeg kan et trick!
  Find et klistermærke, evt med en tekst: “Jeg kan ikke se min lille pik for fedt, så derfor er jeg nødt til at have en potensforlænger øse”
  Og så sæt det fast med sekundlim. Jeg ved det holder! Hvordan? Fordi jeg har prøvet det!

 5. Man sparker bedre med nøgler… just saying…

 6. @trix: jeg forestiller mig, du er en radikal venstrefløjsaktivist, der tror på at hærvæk og mangel på respekt for andre folks ejendom kan retfærdiggøres for at nå et ideologisk mål! Correct me if I’m wrong… Mange – inklusive folk, der bor på Nørrebro og undertegnede – vil gå langt for at folk der udøver denne form for anarkistiske udfoldelser bliver straffet!

  @Maren: en meget bedre metode er at få en anden bil til at spærre for den. Jeg har selv været udsat for denne “løsning” engang jeg holdt på en privat firma p-plads af nød, da det var den eneste ledige, og jeg var allerede for sent på den til mit kundemøde. Jeg følte mig ikke skide-kæk, da jeg kom krybende op på kontoret (sådan et åbent kontorlandskab), og spurgte efter ejeren af min lille forhindring…

 7. Selv vold mod materialismen er ikke brugbart, hvis man vil finde kærligheden. Selv en bil har bløde sæder, så tilgiv den og dens ejer.

  Bedste ønsker herfra.

  Jesus

 8. Du kan evt bare printe en af disse sedler og sætte på bilen næste gang. 🙂
  http://www.happyplace.com/4134/worlds-most-entertaining-windshield-notes

 9. PMS eller ej. Ind i mellem er folk jo bare nogle røvhuller og alt er irriterende. (feks at ens kæreste bladrer irriterende i en bog så det nærmest knirker)

 10. ….eller at ens teen er 60 år i bad f.eks. og bliver pissesur over man prøver på at få ham i skole i tide.
  I dag er jeg derfor 80 år.
  Lykkes mig heldigvis at møde én idiot-bil på vej på job så jeg ku give den teenage-fingeren….

 11. Hvor må man så afreagere når man ikke har PMS, men nogen til gengæld har smadret ens bil til ukendelighed mens den holdt parkeret søndag morgen? Når den nogen nu ikke synes det var god stil at efterlade navn og telefonnummer, hvem skal man så banke?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s