Vupti

Løser problemet med død-vaskemaskine-grundet-oversvømmelse med at købe nyt tøj til mig og pigerne, hver gang vi løber tør for endnu en slags beklædningsgenstand. Være sig trusser, strømper, trøjer og i går var det Mynte, der høstede en hel håndfuld gamacher, fordi hylden var tom. Ungerne og jeg er godt tilfredse. Vi synes situationen er både praktisk og givende. Hyggeligt er det også med al den shoppen.

Allan ser til med rædsel i blikket.

8 responses to “Vupti

 1. He he. Lidt det samme her. Shopper også trøste-agtigt som i det-går-ind-under-skybrud-så-det-må-jeg-godt-købe.
  Problemet er bare at jeg også er “Allan” – der så konstance ser på mig selv med dødangst og nu går vi snart fallit-blikket og hvad så med alle de ting der er i stykker og som BURDE indkøbes i stedet for de bukser, jakker og kjoler der flåes ned fra hylderne pt.???
  Men jeg er tilsyneladende umulig at stoppe, selv om “Allan” sidder og råber vagt i gevær på skulderen af mig. “Hold nu kæft, Allan, det er MINE penge!”
  I aften har jeg så inviteret min mor ud og spise fordi hun hjalp under skybruddet og bla sirligt har vasket teenagerens gamle stensamling af i rodalon. (teen: røvligeglad, jeg: tårevædende over hans barndomsminder)
  Vupti – skybrudsundskyldning.

  Hilsen skitzo-singlen:-)

 2. Jeg vil også have et DØD-VASKEMASKINE-PROBLEM; må finde en løsning… NAAARhj – havde glemt noget. Er gift med VVS mand som fikser sådan noget alt for hurtigt.
  Måske kan jeg diskret slippe nogle møl fri i klædeskabet?
  Altså bare for “er jo nødt til at købe nyt tøj” undskyldningens skyld.

 3. Rigtig god og holdbar løsning der, Maren 😉
  Den kører vi også til dels her hjemme…

 4. Stakkels Allan!
  Du må alligevel give et ret godt blæs 😀

 5. Ham Allen er alligevel ikke bange nok til at fylde 5 sække med vasketøj og tage på møntvask, hva?!

 6. Har du mon tænkt over, hvad tøj behandles med inden det fragtes afsted fra Østen. Der er mange “dejlige” ting i nyt tøj, som bør vaskes ud, før man tager det på…….. Så måske er det en skidt løsning, du har fundet 🙂

 7. Jeg læste et indlæg i Alt for Damerne (var det vist?) fra foråret sidste år, hvor du fortalte om dit forhold til din krop og hvordan du håbede, at dine puger ikke ville overtage dine kampe. Det var skønt at læse dine vise ord og se, at du skriver på samme måde der som her. 😀

  Og fedt at kunne købe så meget nyt tøj, men jeg håber nu, at vaskemaskinen snart fungerer igen eller at I får en ny. 😉 Især for Allans skyld.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s