Hvorfor man får det

Hvis der er nogen, der sidder derude og tænker over, hvorfor i alverden man får børn. Giver svaret sig selv, når de begynder at åbne forretninger:

De giver (overraskende nok) formidable massager. Og er blevet svinerige. Hele husholdningen stimler til!

Hvis man så sidder der og tænker, at ét barn da er fint nok. Hvorfor i al verden få en lillesøster? Så er svaret her:

Hvem i alverden gider ellers være den der altid bliver bygget inde?

17 responses to “Hvorfor man får det

 1. Vi skal vist i gang med nummer to!

 2. “Men Børn er gratis” – godt skrevet af de to piger.
  Gem det til de bliver ældre

 3. Ja, personligt så fik jeg nu mine for at have nogen, der kunne vaske op 🙂

 4. Det skulle vel aldrig være på Molslinjen de har bygget lillesøster inde? Der er min unge så i stand til at bygge sig selv inde. Men kan nu godt være han skal have en partner in crime til at åbne butikker med på længere sigt. Og vil du ikke godt love, at I gemmer det der formidable massage-biks opslag??

 5. Sikke da et fint formuleret salgsskilt af de piger…:-)
  Det er godt med en lillesøster. Vi har et tilsvarende billede af min yngste datter, der bliver “buret inde” på den måde fra Lego messen sidste år. Livet er herligt med søstre, der gider finde sig i sådan en behandling…

 6. Ja, PRÆCIS derfor!
  På mine døtres dør står der et lignende skilt, med hhv. “massage-hulen er åben” / “massagehulen er lukket” (jeg synes dog at det lyder lidt luder-skummelt, men det har jeg selvfølgelig ikke sagt noget om).
  I massagehulen kan man i en bunke af puder og tæpper få forskellige af-arter af shiatsumassage, stenmassage, legetøjsmassage og håndmassage, med eller uden olier, til den nette sum af et par kroner.

  Som topping fik jeg til min fødselsdag faktisk et 10 turs-klippekort til massage. Og TA DAAAA, på 2 af klippene må jeg tage ‘en ven’ med. (P.S.: hvis nogen skulle være interesseret, fik jeg så også en kost og en trampolin :-/ )

 7. Nej, hvor brugte jeg mange timer på at massere min fars fødder for at tjene penge til slik. Jeg tog tyve i timen. Jeg skal straks have videreført den forretning til min søn, nu er det fanme hans tur!

 8. Da vi var børn, tjente vi 1 kr for at klø vores far på ryggeni 5 minutter. Uha det har givet til mange is i årenes løb!
  Men da vi så selv fik børn, var der gået inflation i morfar.. Nu kunne de pludselig tjene til en is, på nærmest ingen tid.
  Herlig butik, jeg kunne godt finde på at komme forbi! :O)

 9. Min storebror bandt mig fast til ting og jeg havde bind for øjnene. Jeg synes jeg må sige at formålet var at jeg skulle slippe fri, og det gjorde jeg så altid. Min mor tog sjovt nok også billede af det.Og ellers så lavede jeg tombola, og cafe. Der var ikke noget bedre end tombola, jeg fandt alt det crap jeg ikke gad at have mere, og så kunne min mor vinde det.

 10. Hey – det er på en færge! Der har jeg nemlig også været…mens jeg har bygget min søn inde. (Jeg understregner lige, at både ham og mig synes det var sjovt :-))

 11. SÅ gode argumenter for at få nogle stykker af dem der børn! og HEY! Hvor har du fået de der mega-legoklodser fra? Har støvet netbutikker rundt og kan ikke finde dem!!

 12. Hvorfor få en lillesøster? Et andet godt bud: Så man har en der gider bliver begravet i sand på stranden

 13. Haha jeg troede ellers man skulle sidde inde i det klods-skrummel når man fik sin massage – herligt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s