Skumbananchock

Jeg er færdig som menneske.

Ligger brak. Kan ikke mere. Ved ikke hvorfor jeg gjorde det. Det virkede ikke engang rigtigt i situationen.

Vi var på vej hjem fra Jylland. Allan ved rattet. Mig der delte kiks ud til ungerne. Eller det gjorde jeg netop ikke, for jeg løb allerede tør for kiks før den første bro.

       Vi holder ind og køber nogle snacks når vi er kommet over Storebæltesbroen, sagde jeg til den hylende skare på bagsædet.

Så det gjorde vi.

Mynte My havde kun ét ønske, og det var skumfiduser. What ever makes her shut up, tænkte jeg og løb rundt i cirkler i den Statoil, vi var stoppet ved. Som så vist sig at være den eneste Statoil i verden uden skumfiduser. Jeg nappede en pose skumbananer. Tænkte at det måtte være skum nok. Det var en gigantisk pose. Ved ikke hvad der er sket, siden sidst jeg tankstation-snakcede, men alle poser var på en måde dobbelt så store som sidst. Hvilket jo er skide godt tænkt – for vi kan jo se, hvor pæne og sunde amerikanerne er blevet af at supersize alt.

Anyway, på vej op til kassen løb jeg forbi en bland-selv-slik-hylde. Og så ud af øjenkrogen, der var skumfiduser i en af kasserne. Ilede hen og greb en pose, som jeg begyndte at putte skum i. Skumsutter, skum-munde, skumaltmuligt var der. Mens jeg stod og gjorde det, kunne jeg pludselig høre, hvor meget de andre villle brokke sig over at Mynte fik noget der lignede en slikpose, mens de blev spist af med en kiks. Så jeg tog to nye poser og puttet noget slik i dem. Kunne mærke, jeg snart havde brugt rigeligt af tid på den tank og at unger og mand sikkert var i struben på hinanden ude i bilen af utålmodighed. Så jeg løb op til kassen hældte alt jeg havde i favnen op på disken, betalte en svimlende sum og sprintede ud til dem. Jeg delte poserne ud, de vakte begejstring og jeg satte mig godt til rette i sædet, klar til at nyde resten af turen i ro og mag. Og det var her jeg opdagede den. Skumbanan-gigaposen. Som ikke var kommet tilbage på hylden igen. Den lå der i mit skød og spurgte pænt, om jeg da ikke skulle smage én, når den nu alligevel lå der. Bare en lille én. Okay da, svarede jeg. Så bare en enkelt. Og så åd hele posen før vi var kommet til Køge.

Why, but why? But whyyyy? Jeg har været døden nær siden. Den første smagte godt. Den anden lige så. Den tredje var klistret. Den fjerde syntetisk. Den femte var decideret klam. Fra den sjette til nummer fyrre husker jeg ikke rigtig noget …

Vi kom hjem og jeg måtte bare gå i seng. Kunne ikke engang spise morgenmad da jeg stod op. Min krop er i skumbanan-chock. Tror op til flere af mine indre organer har forvandlet sig til en skumbanan. Har ikke nogen lever mere. Har bare en skumbanan. Mit hjerte morser s-k-u-m-b-a-n-a-n når det slår. Bliver aldrig menneske igen …

28 responses to “Skumbananchock

 1. Hvis man blander Baileys, pisang ambon (som sikkert staves anderledes) og kakaomælk, får man en alkoholholdig kaloriebombe, der smager af skumbananer?
  Bare hvis du nu ville starte dagen med en utraditionel gibbernakker…

 2. Insulin Maren. Det skal man altid have klar til de store poser skumbananer.

 3. Jeg synes, at det er en helt gyldig grund til at tage sig en “syge”dag på sofaen!

 4. Har prøvet det, bare med en pose “rigtige” skumfiduser (Mega Super Size) ingen grund til at dele med nogen.
  Cola indeholdende godt med brus gjorde sit til den fantastiske effekt.
  Der var ret langt hjem fra Tyskland den dag…
  Kvalme, køresyg, sukkerchock, hjertebanken, total hyper – tænkte på et tidspunkt på at bede de andre om at slå mig ihjel.
  Føler med dig.

 5. Man kan få samme reaktion af 1,5 liter double creme æblekage-is kan jeg berette…. Jeg har galvaniseret mine indvolde i fedt og har sukker-shok helt ud i fingerspidserne….

 6. Samme effekt kan efter sigende opnås men SkumNisser – så kan du ‘seasonalize’ dine skumchok 😀

 7. Kan ikke engang læse ordet “skumnisse” uden at få kvalme …

 8. Er man klam hvis man får lyst til s***bananer (prøver at skåne Maren) efter den historie? Jeg købte 3 poser af dem med 50% ekstra i i går og har lige åbnet den ene. Tak for inspiration Maren 😉

 9. DON’T GO THERE!!! Jeg advarer dig. STEP AWAY FROM THE SKUMBANAN!!!

 10. hæhæ bliver da helt glad for at jeg ikke kan fordrage s…fiduser, uanset hvilken facon de har!!
  Rigtig god bedring! :O)

 11. “Step away from the skumbanan” lyder som noget fra en feberdrøm. Men du er vel også halvt i skumvildelse? Aaaa hahahaha

 12. Pyha, pyha…. har prøvet den dér “non-stopable” med mange ting – dog aldrig skumbananer.
  Efter den her historie holder jeg mig langt væk.
  Nogen der har prøvet voldæderi med lakrids? ahem….her går det galt på helt andre etager af kroppen….
  Noget af det det værste var f.eks. en gang hvor jeg åd over en æske läckerol før en pilates-time. Ja, det lyder ikke af meget. Men det er det…..DONT ever go there. Det var en hel time fuld af pandesved og pinsel. Og ufrivillig lærdom i metoder til hvordan man undgår at at lade at lade noget slippe ud alt mens “powerhouse” spændes op……

 13. Åh herregud din stakkel.
  Det kunne være du skulle prøve med noget tarmskylning sådan for lige at få styr på systemet igen…..he he he…….
  Been there, done that (altså ikke tarmskylningen for helvede) – normalt excellerer jeg dog i chips samt chokolade fyldt med rosiner – men det har helt totalt samme effekt kan jeg fortælle dig så det behøver du ikke at afprøve!!!

 14. var på spejlæg – endda kun de små – på vej over Sjælland i går – holder lige en pause fra dem i dag 🙂

 15. En grande (der blev sagt GRANDE) mint latte fra Baresso (Ice blend med de der pebermyntepastiller fra Toms blendet med) giver cirka samme effekt. Føj! Pebermyntepasiller skal bare ikke drikkes…

 16. Ajjj – har jo mega-meget lyst til skumbananer nu. Lidt på samme måde, som når de i tv-programmer med tykke mennesker viser, hvad de fortærer om ugen. Får altid lyst til at kaste mig frådende over det (og er også pænt overbevist om, at de tykke lyver helt vildt, når de siger “ad-ad-ad” til det). Men er der nogen, der kender et sted i Málaga-området, hvor man kan købe de dælens bananer?

 17. Sidder her og kluk-ler bag skærmen, kan så levende forestille mig situationen. Tankstationer burde markedsføre “rescue kit” til desperate mødre og fædre med utidige børn på bagsædet 😉 Håber du snart kommer dig.
  KH Charlotte

 18. Det hjælper kun ganske lidt på choktilstanden, at riste skumfiduserne og klappe to mariekiks omkring dem … har jeg hørt.

 19. hmm Annamette skriver om salmiakkichokolade, og nu skriver du om de unævnlige, altså hvornår begynder i at reklamere for sunde og lækre ting.mmm Gulerod.. Jeg ser det bare ikke ske?

 20. Det er med garanti ikke helt så slemt som for dig, men en spaghetti bolo kan altså også tage livet af de fleste. Som mig lige nu feks

 21. – jeg er helt sikker på at skumbananerne har det værre end dig 🙂

 22. Har det lige magen til med lakridskonfekt – fås også i store poser og man voldæder. Bagefter har man kvalme og tåler ikke synet og smagen i flere måneder, men det er vel også en effektiv kur? Det varer vel længe inden du indtager tomme kalorier i form af skumbananer :-). Måske skule man prøve med andre usunde ting? 😀

 23. Jeg ser nu skumbananer for mit indre øje hele tiden efter at have læst dit indlæg. Jeg hader skumbananer, så jeg tror, at et halvt ton gulerødder kan bringe dit system lidt i harmon igen…:-)

 24. Kender det alt alt for godt… Dog ikke lige med skum-slik, men stort set alt andet. Det værste er næsten det stadie, hvor man egentlig er begyndt at få det lidt små-dårligt men alligevel fortsætter ufortrødent … Gad vide hvor mange gange man skal i gennem det, før man sådan rent faktisk lærer af det..?

 25. Skumbananer og jeg har altid haft et interessant forhold. Jeg ÆLSKER dem, men har også fået for mange efter de første 3, kan ikke stoppe, ender med at æde hele posen og har så så grundig kvalme at jeg ikke køber en pose igen før et halvt år senere, hvorefter hele scenariet gentager sig.
  Hvorfor er det fysisk umuligt at nøjes med 2?

 26. Oy. Jeg kan ikke finde ud af om jeg kan lide skumbananer. Plejede at spise dem, når de lå der. For nogen havde jo alligevel købt dem. Selvom yndlingsslikket er noget helt andet.

  Nu gik jeg på total afvænning for 6 uger siden. Ingen sukker, ingen vand med brus i, og meget få kulhydrater. Jeg tror derfor jeg ville gå i sukkershock bare ved at lugte til en skumbanan. Mens jeg gik i ekstase.

  Skynder mig at klikke væk herfra – munden løber i vand.

 27. Ha! Du – Maren – er nu måske Alle Skumbananers Moder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s