Elsker når de glemmer

Jeg elsker, når ungerne glemmer, at de er klædt ud. Når de pludselig indgår i hverdagshandlinger klædt ud som et eller andet underligt – uden at nogen af os rigtig bemærker det (det, vi tager billeder af her, er, at Mynte får en gave – ikke at der står en floffy lyserød care-bear midt i vores køkken).

Ville elske hvis Allan også gjorde sådan noget. Hvis verdens største sommerfugl sad og drak kaffe og læste avis, når jeg kom hjem. Eller han løb af sted på en af sine utallige løb og havde glemt, han var dressed up som smølf.

5 responses to “Elsker når de glemmer

  1. Ville være så fantastisk – hjemme hos mig kunne det have ført til eftermiddagskaffe med Pippe Langstrømpe eller Snehvide (spørg mig ikke hvorfor det er kvindelige eventyrfigurer der appellerer til Jespers udklædningslyst) – Kan kun sammenligne det med at jeg nogen gange efter et job med sambagruppen, står en sen nattetime på en bar i al for hård makeup, falske øjenvipper og en mængde glimmer der ville gøre en discokugle grøn af misundelse og ikke kan forstå at folk kigger undrende på en – eller de modige/stive der spørger til mængden af glimmer og hvilket bijob man måske har erhvervet sig…..

  2. ej hun hedder jo Pippi!

  3. eller hvis det havde været min mand og ikke mig der gik ned i kiosken efter Åh hvor kært! Fedt tanke med udklædt far – ville sådan ønske at det var min mand der var gået ned efter slik den aften i november uden at lige at tænke over, at den 5 årige niece der sov i vores seng faktisk havde sminket os alle tre uden nogen form for autoritets tro i forhold til at øjnskygge skal på øjnlåg og ikke i pande og læbestift ikke behøver holde sig inden for læberne. Jo jo jeg havde helt straight face overfor kioskmanden, men primært fordi jeg fuldkomment havde glemt at jeg lignede et Picasso maleri i ansigtet.

  4. Udklædningsfreaken

    Jeg bor på Kollegium og har nogle gange været udklædt i alt for mærkelige sammenhænge. Vi har været en hel flok sortmalede negere med multifarvede parykker på tanken for at købe is (det var først da vi var på vej ud igen vi kom i tanke om at det måske ikke var særlig politisk korrekt), jeg har været grøn ninja inde på Vor Frue Plads og i lørdags var jeg i DøgnNetto klædt ud som Lady Gaga. Der nåede jeg dog at tænke over at det ville være mærkeligt hvis jeg havde hat på, så den lagde jeg inden jeg gik. Kjolen, der var lavet af et badeforhæng og repareret med gaffa, den pink paryk og den meget heftige makeup tænkte jeg ikke videre over…

  5. Hahahaha ja især det sidste set-up kunne sikkert se ret fantastisk ud

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s