Hårvækst

Hvad sker der for hårvækst i ansigtet?

Er det sådan noget, der kommer turbo på, når man bliver ældre eller hvad?

Mine øjenbryn er begyndt at fylde hele panden og der gror pludselig hår ud meget overraskende steder i mit hoved. Som på kinden. What’s up with hår på kinden? Midt på. Genstridigt, sort og helt kæk af at have siddet der i noget der må være hundrede år, længden taget i betragtning.

Er det naturen forsøg på at dække over aldringsprocessen? I så fald, har jeg så mulighed for at stemme nej til initiativet?

Har altid grint højt og herligt, når jeg i menuen hos diverse skønhedssaloner er kommet til punktet ”Get a face-wax”.

Jeg griner ikke mere.

Kun af ”anus-wax”.

13 responses to “Hårvækst

 1. Jeg griner ikke af noget som helst med WAX efter jeg har set hvor store ringlebær, der kan sætte sig ved anus!

 2. Ha ha haa 😀

  Men hår eller ej, jeg har så bare liiiiidt svært ved at forestille mig selv, sådan helt seriøst og konkret, at

  – ringe og bestille tid til en anus-wax (uden at grine lungerne ud)
  – træde ind i salonen, smide trusserne og smække stængerne op og ligge der med strittende numsehul (…i en skønhedssalon… lad lige det bilede stå et øjeblik…., nej vel!?) (uden at grine lungerne ud)
  – få nummeren smurt ind i varm voks og så …ritsch! (uden seriøst at skrige lungerne ud og måske grine bagefter)

  … med mindre de garanterer, at sådan en anus-wax også flår aller hæmorider med sig 😉

  • Jeg har selvføøøøølgelig ingen hæmorider (ad, fy for helvede, det ville være klamt og så ville man godt nok være gammel eller gravid. Og klam, fik jeg sagt det?), det var bare sådan i teorien 😉

 3. Så hit med pincetten… Til at tage uønsket ansigthår, ikke dem dernede ved anussen (staves der sådan?) Det vil gøre herrenas.

 4. Hmm, ja jeg har opdaget 4 meget sorte hår ude i venstre side af overlæben. Jeg skal love for, at de bliver hivet ud med en pincet. Som 38-årig er det bare for tidligt med et sort overskæg…

  Av for dælen. Bare tanken om en anus-wax gør noget ved den stakkels nummer….

 5. Jeg går regelmæssigt hos min egen wax-lady og får rettet øjenbrynene, men i går fandt min mand et, ikke gråt, men KRID hvidt øjenbrynhår lige midt i mellem øjenene!!!! Tror lige jeg ringede med det samme til morgen og fik en akut tid til wax. Nu er det væk, og gud-nåde trøste det l**** hår hvis det kommer igen. Så bliver det kirugisk fjernet!!!

 6. Jeg har et stykke tid haft to … 2! hår der kommer samme sted omkring hagen og er meget genstridige. Ikke nok til en wax, men skal tages med pincetten every once in a while. Det helt vildt sære er, at min mormor havde og min mor har to hår de samme steder. Nærmest uhyggeligt. Og sikkert bare prisen for at være over 30.

 7. Jeg husker levende, at jeg som barn jævnligt blev sat til at trimme min fars ørehår med en lillebitte, spids saks….. Heldigvis ser det ikke ud til, at de der ørehår er arvelige.

 8. Det er desværre også et problem her… Når jeg får øje på et af de der lange hår midt i ansigtet, så tænker jeg kun: Hvor lang tid (lang efter længden af dømme) og hvorfor (er der ikke nogen, der har sagt noget)!!! Pis, gider ikke blive gammel…

 9. Hørte på et tidspunkt, at mænd i USA kan få “Back, Sack & Crack Wax”. Så skulle de vist være dækket ind’!

 10. Hvis det så bare var ansigtet. Men her er kønsbehåringen også begyndt at brede sig nærmest ned til knæene. Det er tidskrævende at blive ældre.

 11. Det er faktisk ikke sjovt at have hår i ansigtet og andre uønskede steder, når man er kvinde. Kvindeligheden får et hak … Derfor valgte jeg et par gange at få dem fjernet permanent fra hagen. Og det er næppe en trøst for plagede ‘søstre’, at nu, hvor jeg lige er gået i overgangsalderen, så synes jeg hårene endelig er på retur.
  Fænomenet kaldes hirsutisme og kan også være tegn på sygdom f.eks. PCO. I hvert fald er det nok et tegn på lidt koks i hormonerne. Det er vi så nogen, der bare må leve med 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s