Clean cowboy

Som før nævn tog oversvømmelsen livet af vores vaskemaskine. Har én gang siden rundet et vaskeri. Hvilket projekt! Så irriterende, jeg ikke engang gad blogge om det.

Nå, men vasketøjet har selvfølgelig hobet sig op (5 mennesker gange 9 uger – you do the math. I dine beregninger skal du også have med at to af børnene stadig er i den alder, hvor de ofte er så beskidte, at de også er det UNDER tøjet, når de tager det af om aftenen).

Men nu er vi reddet. I går fik vi ny vaskemaskine. Tip top shit. Fra Miele.

Stod og studerede knapperne i går. Og synes det er virkelig pænt af Miele, de har lavet et særligt vaskeprogram til mit cowboytøj. Tænkte dog en del over, hvad mon jeg skal vaske mit indianertøj på …

20 responses to “Clean cowboy

 1. :oD
  Den ligner jo noget fra det ydre rum! Meget spacey.

 2. Hahahahah! De har ikke lige hørt om ordet “denim”?

 3. Ved ikke lige hvor jeg ellers skal smide det her link ind, men lige før da jeg søgte på din blog kom dén her hjemmeside frem: http://www.kissrisk.com/ But why??? Satme klamt….

 4. Tænk, at anskaffelsen af sådan en lille “hushjælper” kan fylde en med eufori og glæde…

  Vi fik sådan en dejlig Miele-fætter i sidste måned og mor her var lykkelig med 3 aktive unger i huset er den lige så uundværlig som manden…;-)

 5. Haha Maren, synes bestemt at du skal skrive ind til Miele og spørge dem ;o)

 6. Cowboytøj… er det en maskine fra 70erne?

 7. Hvordan har I klaret det i 9 uger uden vaskemaskine? OH VE! …det kan jeg slet ikke forstå!

 8. HAHAHAHAHAHAHAHAHA, kraftedemig den sjoveste vaskemaskine jeg nogensinde har set. Gad nok se hvordan tromlen har det, når man propper sine støvler og sporer og lædervest med pistolhylster ind i sådan en fætter.

 9. HVORDAN har i klaret 9 uger uden at vaske?? købt nyt hele tiden eller vendt alt om på vrangen? 😀

 10. @Katja: skal vi ikke bare sige det sådan, at vi ikke behøver købe nyt tøj foreløbigt …

 11. Hvad med den indstilling, du har drejet hen på: Flere programmer/indstillinger? Er det sådan en lotteri-knap, hvor den bare vælger et random program, når man starter maskinen?

 12. Det er så nu jeg skal indrømme, jeg ikke har brugt den endnu. Men Allan har været meget flittig. Tænker dog at der må være muligheder for både rumtøj og ridetøj og mickey mousetøj.

 13. Hehe. Vi har også næsten lige fået ny – en SYV-kg tromle (mod 6 kg før og forskellen er amazing – man kan skovle tøj derind og bare keep skovling). Nå men tro det eller ej – en af vaskefunktionerne på denne hedder sgu “Kids Jeans” og en anden “Kids Stains”. Så stod vittighederne også i kø ved dén opdagelse her på matriklen. vidunderet hedder “Bosch Avantixx 7 Vario Perfect” hvis nogle af jer ikke har noget liv og kunne finde på at google den. Før havde vi bare en der kunne kogevaske som ekstrafunktion….

 14. Allerførst tillykke med cowboy maskinen 🙂 på vores microbølgeovn har vi en pizzaknap – venter stadigvæk på levering…

 15. hahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahhahah!
  du er så sjov! og dine børn er skide søde. og jeg elsker din blog, fordi du er så god til at gøre alting mere hyggeligt og sjovt og dejligt!

 16. Hold nu kæft hvor er det sjovt. Tænk at sådan noget kan ryge hele vejen gennem produktudvikling und alles, uden at nogen rynker et bryn eller begynder at grine. Eller måske HAR de grinet. Så meget at de blev nødt til at dele det med alle deres kunder.
  Anyway, jeg vil kontakte dem og høre om de har en model med et program til prinsessekjoler. De satans krinoliner er ikke til at have med at gøre.

 17. Hvad med “Allergi Plus”- programmet? Leverer det hjælp til at fake en forkølelse, hvis man trænger til en fridag??

 18. Pingback: 5 ting vi kan lide | Forældremanualen - Inspiration for dig med børn!

 19. Indianertøj – så må man til floden!! 😉

 20. For filan, du er sjov, Maren!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s