Har det prydet hovedet, GEM!

Modsætninger mødes. Sød musik. Blabla.

Men de har jo ret. I hvert fald når det kommer til samlermani.

Selv er jeg en stor fan af at smide ting ud. Og virkelig u-fan af at samle på ting, jeg ikke bruger mere.  Sådan er Allan ikke. Han samler og gemmer og fylder hele vores kælder op med lort.

Nogle gange finder jeg ting dernede, som jeg VED, jeg har smidt ud. Egenhændigt puttet i skraldespanden. Men her ligger det. I kælderen, på en hylde, ved siden af syvhundrede andre ting, som Allan ligger og ruger på, når jeg vender ryggen til.

I weekenden var han til løb-dig-ihjel-på-et-døgn-løb i Sverige. Så jeg greb chancen for at få ryddet ud i vores overfyldte kælder.

Da jeg var færdig, havde jeg lært noget om Allans samlermani . Jeg ved nu, der findes en regel for ham, der hedder: HAR JEG HAFT DET PÅ HOVEDET, SKAL DET FANDME GEMMES! Se bare her:

Engang blev han student med hat på, den skal da gemmes. Jamen bare til evig tid.

 (Undskyld, jeg greb chancen for at stå og te mig foran et spejl. Kan sgu godt forstå, de der modefisser bliver afhængige af det på deres blogs)

Engang var han også noget i militæret og fik en fin hat. GEEEEEEM!

En anden gang blev han uddannet i England, og fik denne hat som præmie for mange års slid. (Vi har helt klart alt for lidt professorsex, tænker jeg nu). Dette er i øvrigt mit bedste forsøg på at se klog ud.

Der var også dengang, han kravlede hele vejen op ad et bjerg. Derfor gemmer vi klatrehjelmen resten af livet.

Og så var der jo de gode gamle heavy-dage hvor håret fløj frem og tilbage i headbangingsritualer og bagefter blev sat i hestehale, så han ikke fik det i ansigtet, når han kørte på knallert hjem. Her er hestehalen. I kid you not.
Fundet i en sirlig lille træboks i et fugtigt hjørne længst inde i kælderen.

27 responses to “Har det prydet hovedet, GEM!

 1. Men jeg troede da at alt forsvandt fra jeres kælder under tsunamien. Men der er altså få hovedbeklædningsgenstande der har overlevet? (Jeg har i øvrigt og så gemt min studenterhue, men det er fordi jeg troede, det var noget man SKULLE)

 2. Vi har forskellige niveauer i vores kælder. Det bagerste lille skumle rum, også kaldet “Fritzl”, ligger højere end resten, blev der kun meget fugtigt. Også derfor jeg syntes jeg ville smide alt der er ikke har kunnet tåle fugten ud. Hestehalen havde det heldigvis fint. Pyha.

 3. Sådan en samling troede jeg da alle mænd havde? /(måske lige med undtagelse af den der hestehale – godt det ikke var en rigtig hestehale fra en hest)
  Jeg har leget med min far samling som barn – det tager så rimeligt hurtigt livet af sådan en samling at blive leget med og brugt i udendørs teater af 4 vilde unger.
  Måske du skulle skynde dig at sætte dig på hovedet af ham så du ikke ryger ud når han sin hestehale på din blog 😉

 4. ps synes du gør dig godt i alle slags hatte!

 5. ej føj for helvede, ikke en hestehale..

 6. mu-ha-ha-ha-ha! Tak for dagens formiddagsgrin! 🙂

 7. Det der hår kan I da iøvrigt sælge til Asien, hvis der en dag ikke skulle være råd til isvaffel of shame, fredagsslik of shame eller hvad I nu craver!
  En af mine veninder blev engang klippet korthåret, fordi hun havde solgt sit hår til et eller andet firma der laver parykker i Japan…

 8. Måske er det bare noget, mænd gør. Altså samler. Det gør min kæreste også. Jeg har f.eks. fundet nogle (af mine?!) gamle vinterstøvler i kælderen, som jeg også er yderst sikker på, jeg havde smidt ud. Hvorfor gemmer HAN dem? Tror han, at hvis de ligger der længe nok, så tager jeg dem på igen? Forstår det ikke helt.

  Smukke Allans hatte er seje dog. På nær hestehalen. Adr badr.

 9. Muhaha… Det tangerer til mobning 😉

 10. ErGladForJegKanGemmeKlamhedenBagAnonymitet

  Hahaha, aj men han er jo min samlersoulmate! Har en næsten identisk samling, inklusiv hestehale! Åååhahaha, hvor er det sjovt. Jaja, og klamt. Men hey, det var dengang jeg første gang fik klippet alt mit lange hår af hos frisøren for at blive sej drengepige – vi taler om en 22 år gammel hestehale. Den smider man da ikke bare ud! Har også gemt en lille æske med nogle af mine første rokketænder. Bare vent til du finder Allans ditto.

 11. Det er total mobning ;O) Hun griner stadig og har gjort det nonstop i 2 døgn. Jeg indrømmer det er lidt mærkeligt at gemme sit hår og jeg har ikke set det i 10 år. Men det skulle jo klippes af da den vilde ungdom skulle afløses af fast arbejde og seriøse parforhold. Det kan være svært for en ung mand at give slip på det man har brugt så meget tid og energi på at etablere. En unikt og selvstændigt personlighed, oprøret imod alt det man nu skulle være en del af. Når håret skulle klippes for at være acceptable på de støvede kontorer, den billige slots pilsnere skulle afløses af god rødvin og den evige jagt efter hunkønnet blev indstillet da den eneste ene blev fundet (igen), så var det godt at se lidt på håret og mindes…. Okay, det er også vildt mærkeligt!!!

  • Violiner….

  • Jeg burde have gjort det samme – gemt håret – men jeg vidste jo ikke at jeg ville få babyer der var skallede i næsten to år.
   Jeg vil også stadig påstå at det er emere klamt at gemme noget man har tisse på (fx graviditetsprøve) end hår

  • “Samson, helt og vildmand i Det Gamle Testamente (Dom., kap. 13-16). Samson, der er nasiræer, dvs. indviet til Gud, plager med sine kæmpekræfter filistrene, men lokkes af Dalila til at røbe sin hemmelighed: At hans kraft sidder i håret. Han klippes og blindes af filistrene og lægges i lænker. Men da håret er vokset ud igen, vælter han filistrenes tempel og tager mange af dem med sig i døden.”

   Så intet nyt under solen der! Allan – Samson – same same.

 12. Jeg har også gemt hestehalen fra da jeg var 4 år, studenterhuen og mange andre gode ting, som det ikke er lykkedes min mand at få smidt ud – man ved aldrig, hvornår man kan få brug for sådanne gode sager 🙂

 13. Ha ha – Fantastisk. Jeg vil også bo sammen med Allan, så kan vi arbejde på at komme i det der program om samlermani. Hjemme hos os, smider min mand alting ud. Det skal ikke være mange uger gammelt, før han siger ” Det der har vi da ikke brugt i ugevis”. UD.

 14. 1. Hvoffor poserer du ikke med den på hovedet også??? den kunne da installeres uden på din egen hestehale….bare for at holde stilen i indlægget…eller bare fordi det kunne være skidesjovt.

  2. Den er da pæn!! Skinnende og glansfuld og fyldig og smuk nøddebrun. Klart han har gemt den. 🙂

 15. Ha ha, tak for dagens største grin :O)

 16. Er jeg den eneste der synes det er top morsomt at kalde en del af sin kælder Frizl?! 🙂
  Kh. Malene

 17. Stor respekt for at manden finder det morsomt … jeg er sgu ikk så overbevist, men jeg kan godt se at der er lagt meget energi i!

 18. Jeg elsker når DU laver modeblogging! Det går jo lige ind. Når vi skal mødes så må du godt lige tage den der hjelm på.

 19. Åh, mit første møde med din blog…
  Jeg tror jeg kigger forbi igen en anden gang!
  Fnis, fnis, fnis – min mand gemmer også ALT…

 20. Fantastisk samling din smukke Allan har i kælderen 😀 og du ser da næsten fantastisk ud med huerne på 😀 overvej at tage et billede af dem og smæk dem i en ramme til ham… det fylder mindre 😉

 21. Hahahaha LOL. det sidste er da løgn… Men det er da godt nok nogle fine lokker han havde. Fint fald og og sving i 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s