Smadret

Når man tror man kan være til bryllup lørdag til klokken halv fem næste morgen, sove i to timer, være til møde, tilbringe resten af dagen i tog og nødvendigvis klistre sit indre til i kaffe, pizza og ting, jeg helst ikke vil indrømme, så vågner man mandag morgen med følelsen af at ens ansigt er eksploderet.

Så jeg skal lige have sat mit ansigt på plads, før jeg kan sige noget forholdsvist begavet. Eller bare i det hele taget sige noget.

(… muligvis skal der noget revidering ind over det der med at tage én dag ad gangen og feste når der skal festes og mødes når der skal mødes. Især så længe jeg er typen, der har brug for en slags søvn mellem døgnene …)

4 responses to “Smadret

  1. Pfuuuha…..har ondt af dig!

  2. Argh, dengang ‘man’ var i 20’erne var ovenstående jo ikke noget problem. Hvem har besluttet, at det ikke kan fortsætte livet ud? Og hvorfor skal det føles som om ‘man’ er blevet kørt over af en lastbil… eller noget der ligner? Ønsker dig snarlig søvn til at få sat ansigtet på plads.
    /Liv

  3. Så vent bare til du har rundet de 50! Der er det lige før man har brug for at holde weekend efter weekenden, hvis man bare har været til en enkelt lille fest og er kommet i seng på den forkerte side af midnat 😀
    Gnæg gnæg – det går ned ad bakke efter de 25 år, min pige! Den eneste trøst er, at man er så træt, at det ikke er noget problem at falde i søvn!

  4. Ja jeg skulle lige se Zulu comedy awards (og æde rittersport dazu) til kl. henad over midnat i lørdags bare fordi kæresten var til fest og jeg lå henover børn i dobbeltsengen og straffen for dén “kæmpe kæmpe store udskejelse” var også en slags eksploderet ansigt som du lige nævner plus fuldstændig battery low-advarselslamper ud af øjnene i 2 døgn derpå. Gudfader…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s