Nu med snue

Jeg er syg. Sy-y-y-g.

Med snue.

På et niveau, hvor det ikke er rigtig synd for mig. Kun lidt. Hvor jeg ligger og raller på sofaen og har svært ved at samle mig om at skrive en sammenhængende tekst, men ikke så seriøs ral, at jeg ikke kan tale med Fuhrmann en time telefonen. Heller ikke så syg, at jeg ikke kan klikke opdater på bloggen hver femte minut for at se, om I har skrevet en sjov kommentar (please do). Eller slipper for at være den der henter mindsteungen.

Nå, gottago. Skal nyse. For firetusinde gang i dag.

 

 

19 responses to “Nu med snue

 1. Jamen, Maren, du er jo syg på mandemåden!

 2. Undskyld, men du lyder altså lidt som en syg mand, ville lyde 😉
  Og der er i bund og grund 2 måder, jeg kan reagere på sådan én. Du får her den milde udgave (da du jo ikke er min mand og der således ikke er risiko for, at du kun gør det for at unddrage dig at hjælpe til med det huslige arbejde): Nåååååååååååååh, det er synd for dig. Altså lidt i hvert fald….

 3. Hey – også snue hér – nu på 4. dagen. Er mega elendig og har brugt jeg ved ikke hvor mange pakker kleenex. Er nu nået til stadig med hoste.
  Men heller ikke mere elendig end at jeg MÅ ud og sidde lidt i sol på panodiler en gang i mellem….
  Dit tidligere rensdyrs-finne indlæg – hey, jeg har det faktisk sådan at jeg LÆNGES efter at se Nordlys, selv om jeg aldrig har set det. Ved bare jeg MÅ se det inden jeg forlader denne jord.
  Og hey – her fra mit sygeleje – så kom jeg lige vidt omkring i verden (bla via flickr) og jeg kom sørme helt til Finland og blev topforelsket i en finsk illustrator: Sanna Sannukka. http://www.sanna-annukka.com/
  Kender du hende? Og jeg kom sørme også til at købe en soul bird…. MÅTTE bare eje en bette træfugl, som at der skal med ind og passe på mig når jeg flytter tilbage i min oversvømmede lejlighed. Engang.
  (det kan sgu godt gå hen og blive dyrt at ligge syg….læg visa kortet langt væk…)

 4. Hey, det var meningen I skulle underholde mig, ikke slå på mig. Pfff, læsere nu til dags!

 5. Nååårh, dit stakkels skind…. Men også Verdens bedste undskyldning for at smide at par ROM toddy’s ned gennem svælget! Prefereably efter kissy Pick up!

 6. Du skulle ønske dig et næseskyllehorn – nej faktisk skulle du have et næseskyllehorn i tapperhedsgave. Måske vi skal lave en rask (hvis du forstår sådan en lille en) lille indsamling.

 7. Eeeej, autocorrect fail! Kiddy Pick up self!

 8. Det lyder svært genkendeligt! Jeg var i Berlin med tre veninder i weekenden og var fandens kæphøj over at være afsted uden barn og mand og samtidig helt varm indeni af kaffe, øl, gin og venindesamtaler, så jeg mærkede slet ikke, at jeg pissefrøs midt om natten i kjole og cardigan, så nu har jeg ondt i ører, hals og hovede og har forkølelsessår i halvdelen af ansigtet…. Så jeg synes ikke, at du lyder som en mand- men som en stakkel (ae-ae).
  Ps jeg er heller ikke så syg, at jeg ikke kan tage til Agnes Obel i koncertsalen i aften

 9. Hvorfor underholde, hvis du alligevel tager billetten og ikke kan læse deT?

  VI sparer bare på kræfterne til de levende.

 10. Jeg er også syg, med snue, og har lige taget tyve minutter på sofaen, hvilket har resulteret i at det føles som om højre side af mit hovedes indhold er totalt størknet sammen. Hjernemasse og snot i een væmmelig klump, så jeg kun kan trække vejret og tænke med venstre side. Ikke særlig sjovt, men masser af sympati herfra.

 11. Jeg vil gerne have lov at anbefale De Unge Mødre Boks-sæt til situationer hvor man ikke er udmattet nok til at sove, men er for syg til noget med særlig højt lix-tal, og i HVERTFALD ikke skal det dér udenfor. Og man kan sagtens blunde lidt imens og stadig følge med.
  God bedring

 12. Alle jer med snue: Tag en tudekiks, to panodiler og en kop the og fis ud og tøm opvaskemaskinen! Eller smit mig – jeg kunne faktisk godt bruge en dag eller to på sofaen 🙂

  God bedring Maren

 13. Sprut hjælper.
  På alt.

 14. Puuh har lige været igennem turen… lider alvorligt af snot-fobi så det var stygt.. God bedring Maren 🙂

 15. Det værste er, at snot lugter. Prøv at tørre noget af i dit ærme, giv dig selv et sprøjt med næsesprayen og snøk så ind af den lille plet på ærmet. Er det lim, det lugter af? Jeg kan aldrig helt bestemme mig….

 16. Det er så urimeligt at man skal hente børn når man er syg. Burde forbydes ved lov.
  God bedring.

 17. Det er skide festligt at køre fuld skrue på halvsløjt blus fordi man er nødt til det og ikke er ved at dø. Megen Medfølelse herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s