Hallefuckinglujah!

15 responses to “Hallefuckinglujah!

 1. HAHAHAHAHAHAHA! Det er godt nok dagens grin. Intet er umuligt for Gud – nej det skal jeg da lige love for. Og det hedder åbenbart ikke en GPS, men en GPS’ER.

 2. Tror da min gamle øse skal en tur forbi ham der. Måske han kunne få en lækker, ny toptunet sportsvogn ud af den!!!!

 3. Hahahahaha! Det MÅ være et hidtil glemt afsnit af Casper og Mandrilaftalen.

 4. Åh nej, åh, nej, åh nej!!!! Det er den slags, der får mig til at krølle mine tæer sammen til de smerter, og forsøge at få “jeg er præst” til at lyde som “jeg har intet med tossehovederne-der-er-del-af-samme-tro-at-gøre”
  På den anden side. Man må sige han er handy at have i nærheden!

 5. Bliv rask Maren, du ser for mange mærkelige ting! 🙂
  Halleluja!

 6. Amn, jeg sku jo skrive en bog! Og nu hænger jeg her!

 7. haha – tro kan flytte bjerge….og meget andet ;o).

 8. Åhhh nej, kunne ikke engang se den til ende … det var dog frygteligt! Og er det ikke nogle lidt halvhjertede ‘hallelujaer’ eller er det fordi, han er nordjyde?

 9. Er du da tosset 🙂 – han er jo ved at flippe ud af begejstring!!!! Hans blodtryk har nået uanede højder og han kan råbe en hel kirke op med sit halleluja – alt sammen på nordjysk selvfølgelig! 🙂 Mere begejstring får du ikke ud af dem. Som Niels Hausgaard sagde engang om det mest begejstrede publikum han nogensinde havde haft nordenfjords: “De sad der alle sammen med pokerfjæs og sagde ikke en lyd og jeg troede, at det var en total fiasko. Men så kom formanden hen og fortalte, at det var det bedste de havde set i årevis: “Vi var jo lige ved at grine et par gange” (oversat til rigsdansk)”
  Jamen er det ikke utroligt, hvad tro kan gøre. Jeg ville nu personligt hellere have at Gud tog sig lidt af verdensfreden(eller manglen på samme) i stedet for en GPS 🙂

 10. Jeg er stadig lidt i tvivl, om jeg skal grine eller græde… Men hva pokker, de implicerede parter ser jo vældigt fornøjede ud!

 11. OMG! Er det bare mig, eller får han halvfed på af at helbrede den dims?

 12. Men hvorfor gav han den ikke også lige et skud strøm, nu han var igang?

 13. Intet er for småt for gud 😉

 14. Haha… hallelujah x 10.000… den mand er trænet til at have ordet i sin magt… kære Gud hvis du er deroppe – så giv dog manden et større ordforråd! og amen forresten 😀

 15. Marianne Olesen

  En hilsen efter at ha læst din Netto-klumme: krammekvalme. Jeg er virkelig alvorligt ramt af samme allergi – jeg HADER at blive krammet, og er ved at kaste op, når jeg stiv som et brædt føler mine grænser i den grad overtrådt.
  Bare det kunne blive til en trend at 1. være høflig, 2. gi pote og 3. sige sit efternavn. “Haiii, dze Emmas mooer” Emma hvem, fladskalle – vi har 15 !!
  Dejligt at jeg har set din blog. Fortjener vid udbredelse.
  Venlig hilsen
  Marianne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s