Talentfuld fredagsbar

Ungerne er udliciteret i tre forskellige retninger helt til i morgen. Og jeg vil derfor være at finde til fredagsbar hos Pinligt Selskab, hvor der,  ud over Smukke Allan, sidder illustratorer, der er så absurd talentfulde, at de laver skitser som dette:

Som de så tryller om til dette:

Kunstneren hedder Jesper Ejsing. Besøg med fordel hans hjemmeside, der er sprængfyldt med de vildeste kreationer. Jeg er i næsegrus beundring. Blandt andet er der denne tegning …

… som jeg personligt har tænkt mig at printe ud, hænge op på børneværelset og præsentere som Tandfeen. Så er det sgu bare med at holde pløkkerne på plads inde i munden til det bliver lyst igen!

Eftermiddagens udfordring er nu ikke at drikke mig så stiv, at jeg finder det både nødvendigt og retfærdigt, jeg begynder at hugge hans tegninger. Eller (åh gud bedre det) at jeg giver mig til at gnide mig op ad ham og mjave “tegn mig tegn mig”. Selvfølgelig i en forventning om, at tegning vil se cirka sådan her ud:

Men efter tolv gintonics sandsynligvis sådan her:

(Og jeg ved godt jeg garanteret har voldtaget både farver og skygger og hvad ved jeg ved at omforme billederne til mærkelige formater for at vride dem på plads på bloggen. Men den slags skal man altså tilgive mennesker, der tegner tændstikmænd for a living for …)

 

11 responses to “Talentfuld fredagsbar

 1. Maren, det virkeligt skræmmende er, at du med en enkelt streg formår at få mindst lige så meget udtryk i dine tændstikstegninger.

  Og vedr. tandfeen, ja, så ville jeg nok også have gjort meget for at sove med lukket mund, da jeg var i den alder;-)

 2. Jeg finder en plakat frem af “Tandfeen” hvis du holder op med at mjave.

 3. Kanonflotte tegninger, kan de købes for penge?
  Bitten

 4. God tur og nyd udliciteringen… Den burde vi andre bruge MEGET mere 🙂 ps. vil tænke på dig i morgen tidligt når privatiseringen er slut og dine unger vender hjem fra de 3 verdenshjørner og du ligger sammenkrøbet i det sidste. Håber Smukke Allan er på benene der 😉

 5. På en eller anden måde kan jeg faktisk bedre lide dine tegninger. Bevares – de andre tegninger er sindsygt flotte – men bare lige som “lidt uden for rækkevidde” – hvis du forstår, hvad jeg mener. Du kan med dine tændstikmennesker udtrykke lige så meget – -eller mere – og det er ting fra hverdagslivet som vi kan relatere til 🙂 – Lige så lidt som du bor i den der fantasy-verden – lige så lidt bor vi andre i den.

 6. Tænk, hvis du fik fingrene i ‘tandfeen’, og udloddede den i en rask lille Give-away, og jeg var den eneste, der havde kommenteret, og derfor ville blive en glad og lykkelig vinder.. 🙂

 7. Tak for at huske mig på tandfeen – der ligger en pløk under en pude her i huset og ve mig hvis ikke tandfeen kom forbi. Vi blev altså også nødt til at afsløre hemmeligheden da børnene ikke kunne være alene inde på deres værelse for sæt nu tandfeen kom forbi – eller en af drillenisserne fra børnehaven. Drik lige en øl for mig!

 8. Hehe, jeg synes det er virkelig dejligt, at I godt kan lide mine tændstikker. Og jeg forstår godt, hvad I mener. Det er sjovt, at man kan udtrykke stort set alt med så få streger. Men derudover synes måske bare man skal lade være med på nogen måde at sammenligne det, jeg kan, med hvad en af verdens bedste fantasytegnere kan.

  Tilbragte en del tid ved hans (og de andres) tegneborde i går, og hvad I ser her på skærmen yder ikke værkerne retfærdighed. De kan i øvrigt købes, både originalerne og som plakater. Han kan kontaktes via sin hjemmeside.

 9. Hvor er de fede… der er da sådan lidt Venus de Milo (Botticelli) over den version du gerne vil ligne når du skal tegnes 🙂 Hmm tandfeen… gad vide om der stadig er håb for at mine unger køber den? 😀

 10. Åh, hvordan blir man så sej, at man ryger til Fredagsbar hos Pinligt Selskab? Har været på to tegnekurser hos Jesper Ejsing, og udover at være uhyggeligt god til at tegne er han jo også vanvittig flink;) Elsker begge jeres stilarter, btw!

 11. Fandme sjovt indfald med Tandfeen. Aaaaar har har har!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s