Opdatering

På en måde virker det ikke som om bunken fra i morges er skrumpet. Men det føles som om, JEG er blevet mindre …

Måske mest fordi jeg prøver at arbejde, mens sygt barn sidder ved siden af mig i sofaen og SPEEDSNAKKER.

Og jeg siger præcis de samme ting til hende, som Smukke Allan siger til mig hver eneste aften, når vi begge har lagt hovedet på puden. Åh skat, kan du ikke være lidt stille nu. … Kan vi ikke tale om det på et andet tidspunkt … sssssh … du snakker virkelig meget … det er jo ikke fordi jeg ikke vil tale om det, men kan vi vente til i morgen. 

Og den slags.

Kamille reagerer som mig: Fuldstændig uforstående over for at vi da ikke bare kan sludre nu, hvor det lige er så hyggeligt. Og snakker lystigt videre.

Jøsses, hvor hun snakker!! Nonfuckingstop! Hvordan kan man snakke så meget?? (Nej Allan, det er ikke meningen du skal boltre dig i kommentarfeltet lige nu).

5 responses to “Opdatering

  1. Jamen er det ikke bare det børn gør? Altså snakker?! Mini Monster havde lyd på fra day one. Den første tid knirkede han konstant og hvert åndedrag blev fulgt af en lille pip-lyd, og nu, fire år senere er der stadig lyd på HELE TIDEN! Selv i søvne, hvor han holder lange enetaler, og på ingen måde lader sig forstyrre af at man er inde og ruske lidt i ham for at få ham til at klappe i. Men han har det muligvis fra mig, det der med at tale i søvne. Jeg topper den så bare op med også at synge. Højt.
    Måske er vi ude i noget med karma her?! Har du tænkt på det?

  2. ALL.DAY.LONG.

    “Moar, Moaaar, se mig!”(jeg kigger op og konstaterer at drengen holder en håndfuld tusser i hånden. Flot. Du har tusser, siger jeg.) “Der er også en saks”. “Må jeg klippe i dig? Hvorfor har jeg klippet denne her tegning over? Hvad er det jeg har tegnet? Må jeg få Woody med i bad? Jeg henter guitaren så skal du danse. (her vil jeg lige indskyde at i mangel på bedre har han udnævnt en æggedeler til at være guitar) DANS! Dans nu. Skal vi ikke synge den med bussen? Jeg trænger til at blive klippet inden jeg skal sove. Må jeg ødelægge mit legetøj? Hvad er der inden i kartofler? SEEE MIIIG MOAR! Jeg vil have min tigermaske. Jeg vil have den på. Jeg vil have den af. Kig, nu siger Woody ikke noget.”
    Nu smider jeg ham i seng. HA!

  3. hehe er det nu man skal være glad for ungen ikke siger anden at “dadadada lalala”

  4. Hvorfor det?…. hvorfor hvorfor hvorfor…. siger den 3-årige herhjemme, og nu er lillebror også begyndt at sig hva’det? hele tiden…. jeg er så træt træt i mit hovede….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s