YAY!

Og de siger, man ikke får noget ud af at blogge.

Verdens mest udskældte lyskontakter er nu sat op på væggen!

Det tog 20 minutter at sætte samtlige kontakter op. To år og tyve minutter.

16 responses to “YAY!

 1. What´s not to like :o)

 2. Blev han træt af at blive udstillet på bloggen? Eller var der en anden, der kunne hjælpe (som dengang med haven)?

 3. To år og tyve minutter – det er jo ingen tid. Tillykke.
  Hvad mon du så skal bruge al den sparede lede-efter-lyskontakter-tid til? Måske til at ligge på sofaen og spise fyldte chokolader…

  Kh
  Lene K

 4. Jeg tror mest af alt bare han er træt af at høre på mit sure brok over de kontakter. Plus at den mellemste også fik et lyskontakt-flip, fordi kontakten bare var som sunket i jorden.
  OG fordi jeg faktisk gik i gang med at sætte dem op med dobbeltklæbende tape, som en af jer foreslog.
  Smukke Allan kan kun lide at tingene bliver gjort ordentligt. Han hader alle mine klaksede løsninger. Jeg brugte jo for eksempel heller ikke vaterpas sammen med klæbepuderne.

  Livet er DEJLIGT med lyskontakter der ikke skal genopfindes hele tiden.

 5. Kunne man sige, at der er gået et lys op for jer? – skønt at i har kontakt til lyset.

 6. Jeg vil også have en blog! Hvis det får manden til at gøre byggeopgaver færdig. Har tidligere eksperimenteret med bare at bestille en håndværker udefra. Det kan også have god effekt. Men det koster jo for fanden også MIG penge (fællesøkonomi)

 7. Separatistinden

  Som ligestillingsforkæmperinde må jeg spørge: hvorfor gjorde du det ikke selv? Den energi du brugte på at brokke dig på nettet, kunne du have brugt på at søge, efterlyse og/eller finde en vejledning i, hvordan opgaven skulle udføres, f. eks. på kandu.dk og derefter være gået i gang.

 8. @Separatistinden: Sig mig, tror du jeg har sex for sjov??

  😉

 9. Ha!! 🙂

 10. Og som vi siger: Der skal jo også være opgaver tilbage til mændene

 11. Tillykke – vi vader også rundti ifærdige projekter, som jeg brokker mig over, ikke bliver gjort færdige – men faktisk har jeg fundet ud af, at HVIS jeg lægger an til at ville gå i gang selv, som i “Nåmmen heej skat, jeg smutter lige i Bauhaus efter lister til vinduerne i kontoret, du ved de har manglet i 4 år og nu ordner jeg det”, så ser han heeelt forkert ud og tager strax over og tilbyder først at tage med mig og derefter at sætte listerne op!? Hvad fanden er det for en måde at reagere på fatter altså ikke mænd! Men efterhånden tænker jeg “pyt – alle kneb gælder” for jeg ELSKER når tingene bliver lavet FÆRDIGE.

 12. I lesbiske forhold bliver intet lavet ordentligt fordi der er ingen mænd. Findes der ikke en test man kan tage så man kan blive heteroseksuel. 😉

 13. Ligestilling handler vel om valg, ellers ville man jo bare medvirke til at danne nye stereotypier…

 14. Her har vi 2 kontakter som kun kan stå på tændt (så ingen lamper er tilsluttet, of course…), en som falder af hveranden gang man tænder eller slukker OG sluttelig har vi en kontakt som multitasker, dvs. den kan både finde ud af kun at stå på tændt OG have en løs forbindelse indeni. Ja vi lever livet på kanten rent strømforsyningsmæssigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s