Tak for bogen Andrea!

Gennem brevsprækken dumpede i dag meget overraskende denne bog:

Jeg kender ikke rigtig Andrea. Eller jo, hun kender mange, jeg også kender. Men jeg er i tvivl om vi nogensinde har haft en samtale, sådan face to face. Alligevel er hun en af mine yndlings-facebookvenner. For hun skriver altid noget skarpt. Noget overraskende. Noget jeg ikke lige havde regnet med.

Nu har hun skrevet en bog. Om at være tyk og så ikke være tyk mere. Og alle mellemstadierne. Alt det ligger jeg nu på sofaen og fortærer – sammen med en plade chokolade. Det bliver en god weekend – jeg kan mærke det!

3 responses to “Tak for bogen Andrea!

  1. Mette Finderup

    Andrea lånte mit sommerhus en måned og skrev bogen der. En sølle måned, Maren. Og det var SAMME sommerhus, jeg skrev bind 1 af Emmy i på lidt over en uge (ps – fik jeg sagt, det er til salg?)

  2. Selv tak, Maren! Og undskyld at jeg krammede dig, da vi mødtes på legepladsen i lørdags, selv om jeg lige havde læst, at du hader at blive krammet af folk, du ikke kender. Men sådan er der så meget 🙂

  3. Hehe! Andrea er skøn 🙂 Hun skrev engang en artikel, hvor min kæreste og jeg var “forsøgspersonerne” – og hun får folk til sig utroligt trygge ved hende! (Det gjorde jeg ihvertfald!)..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s