Hjælp

Jeg brugte 2 timer på at shoppe i går. Med den simple mission at købe noget tøj med FARVE. Bare lidt douchet blå. Eller en støvet grøn. En lille rød prik. Jamen så bare noget gråt da, for himlens skyld.

Kom hjem med en trøje , sortere end sort. Præcis magen til de syv andre jeg har i skabet.

Nogen venligst red mig fra mig selv …

13 responses to “Hjælp

 1. Jeg kan ikke redde dig, men kan det være en trøst at vide at efterårsfarver ikke er på mode i dette efterår!!!! Sådan nogenlunde sagde en ekspedient i en meget bestemt tone til mig, da jeg efterlyste noget i bare lidt farverigt til at peppe årstiden lidt op:((( Rablende vanvittigt – men der kommer sikkert noget i den dut til foråret:)))

 2. Gik du glip af din goth periode som teenager?

 3. Der er fine grå ting i webshoppen hos COS.
  Du skal bare lade være med at gå ud af døren, bliv ved skærmen. Der kan du også få kaffe, mens du shopper, det slår “virkeligheden” hver gang:-)

 4. Pas på! Jeg forsøgte også med “noget med farver” for et stykke tid siden, og det resulterede bare i en masse multifarvet tøj i skabet, jeg alligevel aldrig bruger..

 5. Shop på nettet, gå efter karrygul, bordeaux eller gråt. Det er farver uden at være “forårsfrisk”, skrigende eller multifarvet.

  (Har samme handicap – har 5 sorte trøjer og ditto bukser)

 6. Lyder som mig… har også en vision om at være mere spraglet, men kommer også altid hjem med sort tøj… ligesom alt det andet i skabet 🙂 men hvad… husk på at sort slanker… 🙂

 7. Du skal bare have besøg af Trinny & Susanna 🙂

 8. Det hender at jeg også går ut for å kjøpe noe med farge på. Det hender faktisk også at jeg kjøper noe. Men jeg har alltid en plan 😉 for siden jeg bare bruker klær i bomull/lin/viskose, vet jeg at jeg kan farge det svart når det har hengt ubrukt i skapet noen måneder (hehe) – og det gjør jeg alltid 😉

 9. Har du overvejet en session med sådan en personlig shopper/stylist dame? Det er vist ikke helt billigt, men skulle efter sigende være en øjenåbner af de helt store. Ja, jeg tør selvfølgelig ikke – men jeg er også sluppet ud af de sorte klør og ejer nu en del kulørte gevandter 😉

  Og ellers ligner du sikkert en drøm i sort!

 10. Men det er jo for fanden også fordi så er man sikker på det passer til ens bukser! Sort til alt ikke? Hilsen en der også falder i Den Sorte Klud-fælden gang på gang på gang… ;o)

 11. Jeg kender det. Vil så gerne være mere “mønsterkaosmodig”, men ender i solide farver, oftest sort, med et lille dash hvidt og måske, hvis det virkelig går vildt for sig: en anelse rødt – men aldrig mønster. Måske er der bare nogen af os, der ikke skal rende rundt og blafre på den der farvede måde? Måske skal vi bare erkende, at vi er sådan nogle damer, der ikke gider bruge for meget tid på tøjkriser, men bare vil være sikre på at vi kan hive noget ud af skabet, som sidder lige i …skabet hver gang, uden at skulle spekulere på, om man nu kan tage grønne striber på til leopardpletter i paillet…

 12. Igen, du mangler den personlige assistent, der kunne sige ting som “NEJ” og hænge trøjen tilbage hvor den kom fra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s