Så er der champagne!

Lige fået et brev om at jeg har arvet en aktie fra min nordlige afdøde fader. Aktien er i en samisk avis. Og har en værdi af 50 kroner. Hvis jeg ikke ønsker at arve den, er de villige til at købe den af mig for 100 kroner.

OMG! Mit liv bliver aldrig det samme igen!

Og det store spørgsmål: Skal jeg fortælle min søster om det, hun er jo i princippet berettiget til halvdelen, eller skal jeg bare puge penge selv?

Og det andet spørgsmål: Hedder det bare ”puge pengene” eller ”puger man PÅ pengene”? … ja, efter jeg er kommet til penge, gider jeg hverken tænke selv eller slå tingene op. Det har man vel folk til.

7 responses to “Så er der champagne!

  1. Hey, hey, hey!!! Nu har du da HELT SIKKERT råd til den længe ønskede studentermedhjælp! Og sådan et rigt *biiib* kan da heller ikke sidde der og råbe af ungerne selv! ;o)

  2. Hep, hep og stort tillykke med aktien. Jeres liv bliver aldrig det samme igen, nu I er blevet storaktionærer i den samiske medieverden. Og iflg. Politikens nudanske ordbog, 17. udgave, puger man noget (her: penge) sammen.

  3. Har du overvejet ikke at sælge aktien, men beholde den fordi du har sympati for din fars motiver? Ingen har jo aktier i sådan noget for pengene skyld, men fordi man ønsker at støtte op om noget lokalt

  4. Hæ, jeg synes det er vildt sejt at eje en aktie i en samisk avis! Sidder faktisk lige og overvejer om jeg ikke selv skulle købe én… Jeg mener, man vil altid kunne fyre den af i et akavet selskab: “nå ja, forresten, så har jeg aktier i en samisk avis!” – det skal nok få snakken i gang.

  5. Årh, bare det var mig der blev begavet med sådan en rigdom. Og så helt uventet. Jeg ville helt klart ikke sladre til mine søskende. Og jeg er sikker på at de ville forstå mig. Jeg mener, alle ved jo, at penge får det værste frem i folk, så det er vel kun forventeligt!

  6. Hehe! Yes, der var du heldig. Men der bliver vist kun råd til en Asti…

  7. Marie Med Røven

    ¨www.sproget.dk 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s