Jeg er bare alle tiders

Jeg elsker når nogen gør mit liv nemmere.

Det gør denne webshop: Juniortandpleje.dk

Som muligvis er en af de kedeligste i verden. For den sælger ”Alt til tænder”. MEN den udmærker sig ved at have ALT jeg skal bruge til mine og mine ungers tænder. Det er testet og godkendt af folk, der er berettiget til at have en mening om tænder og tilbehør. Desuden er det meget meget billigere end at købe det i butikkerne.

Jeg bestilte et mindre læs, som kom få dage efter. Og som nu skal redde mig fra hele det næste halve års dunken hovedet ind i væggen, fordi jeg igen igen i fucking gen har glemt at købe tandpasta. Oh ve og tandtråd. Eller at man skal skifte sin tandbørste mere end en gang hver fjerde år.

Nå, det var dagens tip. For jeg er bare alle tiders. (Hvis man ikke som mig har Kinder Mælkesnitte-reklamen kørende i loop i hovedet nu på femte år, så er sætningen altså fra den – og ikke fordi jeg overnight er blevet utåleligt selvfed).

 

 

 

9 responses to “Jeg er bare alle tiders

 1. Tak for tippet, du er bare alletiders. Tak!

  Jeg hader dig Maren. Jeg havde lykkeligt glemt alt om den skide reklame!

 2. Tak for tippet, du er bare alletiders 😉

 3. Charlotte Gado

  Tak, Maren! Jeg troede, jeg var den eneste! Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har været ved at bide tungen af mig selv for ikke at sige den sætning højt. Jeg tror jeg vil give slip nu …

 4. Hej! BILTEMA har tandbørster til foræringspris; 12 stk 20Kr. ….-så er der råd til at skifte……..tit! 🙂

 5. Goddag med dig *sms* (:

  Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

  Knus Lise

 6. Hvem ER hende dytbat, der skriver det samme alle steder??

 7. Var dette svaret på om du skulle have reklamer på bloggen….? For så er du nok nød til at øve dig lidt mere før din “product placement” virker helt naturlig.. 😉

 8. Hahahaha, nej, dette er ikke en reklame. Det er et link. Til en side jeg bruger. Reklamer kommer liiiiige om lidt. Og det bliver ikke til at misforstå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s