Haven

Nogen der husker fejlkøbscykel-auktionen? Den hvor jeg byttede mig til en havemand?

Mission accomplished!

Steen kom med favnen fuld af redskaber.

Han havde endda hjelm med.

Vi forstod ham godt. Vores have er ret vild nogle steder. Faktisk er der så meget krat og så mange torne i visse områder, at børnene græder hvis de forvilder sig derind.

Men Steen var en modig mand. Med sin fantastiske ro indtog han vores have, stillede os en masse spørgsmål om hvad vi syntes, hvad vi kunne tænke os, hvad der vores plan med haven. Og hver gang stillede vi os op på en lille række og spurgte: “Hvad synes du”? Heldigvis syntes Steen en masse ting, så vi skyndte os at synes det samme og snart skete der mirakler.

Et par før efter billeder:

Terrassen a la Maren:

Terrassen a la Steen:

Det var egentlig ikke faldet mig ind, at den der lille stump hæk kunne klippes:

Men se, nu ligner det to små nyklippede skoledrenge:

Jamen det ser jo hyggeligt nok ud:

Men Steen har nu gjort haven halvanden meter større i siden, ved at klippe hækken og har sået græs på det bare stykke. Og så var det da lige før vi havde glemt, der stod en trampolin nede i hjørnet, for den var dækket af krat, tjørne og crap. Not anymore:

Området omkring huset – altså der hvor børnene græder, er vi ikke kommet til endnu. Men Steen har en drøm om, at man skal kunne løbe på bare tæer hele vejen rundt om huset. Vi drømmer sammen med ham. (problemet er bare, at vi er bedst til det med at sidde med kølig hvidvin i haven, og snakke om alt man kunne gøre. Vi gør fandme aldrig noget … ).

Nå, ville gerne skrive noget sjovt, så dette ikke bare er blevet en freaking haveblog, men skal til møde, hvor jeg endda har en grum fornemmelse af, at det er meningen jeg skal høre efter.

18 responses to “Haven

 1. HOLD nu kæft en forvandling! Tillykke – det ser fedt ud.

 2. Ham Steen er da fantastisk!! Og er faktisk ret imponeret over, at I sådan har formået at skjule fliserne på terrassen så godt 😉 Smid ham gerne videre min vej, når han er færdig!

 3. Han er da godt nok fantasktisk! Har han nogle tips til hvordan f***** man slipper af med skvalderkål (på en nem måde, forstås…)??

 4. Hvordan f*!?n fik han den terrasse frem fra under al det græs? Det var vist et godt byt for verdens længste cykel.

 5. Hold da helt kæft! Ja altså nu forstår man jo godt at han havde hatten med.Men hold da op han kan jo næsten lave Zen.Nu må i kunne sidde derude uden at have sådan en dårlig samvittighed. Steen hvis du nogensinde kommer til Aalborg, så må du meget gerne hjælpe mig med at få min kolonihave solgt 😉 Maren har en halv havenisse, den kan du få.

 6. Hold da op, Steen er lige den mand jeg drømmer om. Må se om der skulle gemme sig en fejlkøbscykel, eller måske den famøse romaskine, som alligevel kun står i vejen – ok, man kan hænge en trøje på den, men det er ligesom ikke konstruktivt i længden.Hvis den kunne byttes til en Steen, der kan lave en eventyr-have, så behøver jeg jo ikke længere frygte haven.
  Håber I forstår at sætte pris på Steen og evt. også stikker ham et glas hvid, når han har kæmpet dagens havekamp. God sommer i haven!

 7. Hvor kom den terrasse fra??????? Du har jo gemt guld i den “have”! Og fundet guldet igen i Steen! Det er eddermugme godt gjort.
  Hjelmen af for Steen!
  Og tillykke med jeres nye paradis 🙂

 8. På en måde kan man sige, at det betaler sig at være luddoven.. Man skal bare sørge for at have underlige cykler nok 😀

 9. haha, jeg fattede slet ikke at det var sten der lå der i forvejen. Var bare imponeret over hvor hurtigt han havde fået lagt dem…tænkte det var sådan nogle wondersten, der bare skulle kastes ud og så lå de der…..jamen de findes da…
  Men ja, for dælen, fedt at få ordnet haven for en cykel man alligevel ikke bruger.

 10. Hep hep det er godt gået! Sommer bliver under alle omstændigheder fantatisk – men nu tror jeg faktisk på, at den blir endnu mere fantastisk! Vildt godt bytte…

 11. Det er da røvfedt, og så på Fr.Berg – Gid mit største boligproblem var relateret til min have. Så ville jeg også bytte min førstefø – nej, min cykel væk for en Steen og få ‘årnet’ hele svineriet. Hvor er det læks 🙂

 12. Det var da et fantastisk’t besøg at få!! Synes egentlig bare I skal blive ved med at drikke hvidvin og drømme, og så la’ Sten fremtrylle en bare-tæer-have!

 13. HAHAHA jeg sad og tænkte, hvor er han sej, at han har fået lagt alle de fliser på terrassen. Lige indtil jeg læste et par af kommentererne…

 14. Må være årets bytteaftale nr. 1

 15. Jeg håber I serverer kolde drikke for manden! Det fortjener han vist 🙂

 16. Hvor godt! Hir hir

 17. Vi vil ha Sten som gæsteblogger!! Han skal fortælle hvordan den terrasse blev tryllet frem, nu! 🙂

 18. Hmm den ligner grangiveligt min mors have. Der tror jeg seriøst der gemmer sig uopdagede dyre- og plantearter i hjørnerne. Scary shit.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s